Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prečo nefunguje?

Ahojte,
prednedávnom sa mi pokazil ntb značky HP Compaq Presario CQ61, normálne sa zapol no nenabehla obrazovka a blikali caps a num lock 2x po sebe. Na stránke tej značky som našla, že to signalizuje nejakú chybu, v mojom prípade to bol bios, proste to nenabootuje do win. Poslali sme to do servisu, ozvali sa, že je tam studený spoj, že oprava bude stáť okolo 100€. Súhlasili sme, no po ďalšom týždni zavolali že je tam úplne iná chyba, že vraj odišla celá základná doska, oprava minimálne 250€. To už nepripadalo do úvahy, tak mi ntb poslali domov s tým, že "opravili" ten studený spoj.
Teraz už absolútne nenabehne, len 3x zabliká dióda napajánia, všetko zhasne a už sa nič nedeje. Predtým sa aspoň normálne zapol, len to signalizovalo chybu tým blikaním, teraz nič. Prečo nenabehne aspoň ventilátor? Mi ten notebook dojebabrali viac než bol...

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
a otazka je kde?
hoppus (nereg.) 16.06.2013 12:51
hoppus (nereg.)
prečo už vôbec nenabehne, len 3x zabliká? Jasne v servise povedali, že opravili ten studený spoj, al…
Gangster_48 16.06.2013 12:59
Gangster_48
odišla celá základná doska, oprava minimálne 250€. To už nepripadalo do úvahy - cize servis ti poved… nový
hoppus (nereg.) 16.06.2013 13:54
hoppus (nereg.)
Sak nesiel ani predtym, takze neviem preco hovoris o nejakom dojebabrani? Ci si naivne myslis, ze zr… poslední
shiro 16.06.2013 18:22
shiro

Sak nesiel ani predtym, takze neviem preco hovoris o nejakom dojebabrani? Ci si naivne myslis, ze zrazu po dvoch dnoch spanku ten ntb dostane rozum a pojde? :-)
Je fuk ze sa ani nezapne, mala si nafunkcny ntb predtym, mas ho aj teraz, jediny rozdiel je netociaci sa ventilator, resp sa vobec nezapne. Co je v pripade vadnej dosky uplne fuk, pretoze potrebujues novu. Ked ho nechces za 250e opravovat, moze ti to byt jedno.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru