Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno DriveImage XML - záloha a obnovenie disku

Viem, že to nie je žiadna novinka, ale dlho som hľadal program, ktorý dokáže zálohovať a obnoviť diskový oddiel. Načo mi je Ghost, keď musí existovať aj niečo voľné, čo dokáže len toto a nič navyše, pretože by som iné funkcie nevyužil. Nakoniec som našiel. Ešte mi ostáva otestovať do s live CD WinXP a je to. Program funguje aj bez inštalácie. Stačí po prvej inštalácii skopírovať a odinštalovať.

gigamania.zive.cz

[mod]Změna kategorie Software - Tipy, triky
(host)[/mod]

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
No jo objev Ameriky, akorát škoda, že každý o něm mluví, ale nikdo jej jestě nezkoušel co se nové ve…
Craft 04.11.2006 16:25
Craft
No mám verziu 1.18 a prešla skúšku ohňom. Vrele môžem doporučiť. Testované to bolo v Reatogo XPE. Le… poslední
msx. 13.11.2006 14:17
msx.

No jo objev Ameriky, akorát škoda, že každý o něm mluví, ale nikdo jej jestě nezkoušel co se nové verze týče, ale třeba budeš první a dáš info a neskončí to jenom u tohoto threadu :-)
A třeba o Partition Saving už jsi někdy slyšel? Je to free dosovská utilita, která by měla fungovat i přímo pod BartPE, který nepoužívá plugin XPE, viz FAQ na stránkách programu Partition Saving ;-)

index_frame.html

Craft

No mám verziu 1.18 a prešla skúšku ohňom. Vrele môžem doporučiť. Testované to bolo v Reatogo XPE. Lepší program hádam ani nepoznám (z radov free programov). Malinká nevýhoda tu ale je. Tá ale spočíva v samotnom Reatogo. Nie je v ňom možné spustiť správu počítača a teda správu diskov a preto v prípade rozdeľovania diskov a následnej obnove disku je DriveImage nepoužiteľný. Na druhej strane ak existuje už nejaký priestor s nepriradeným písmenom jednotky, tak DriveImage sa s tým už dokáže vysporiadať.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru