Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto problem s hrou NFS carbon

Mám hru need for speed carbon normálně ji nainstaluju ale jak ji chci spustit tak se bud restartuje počítač nebo mi napíše že došlo k závažné chybě ale ostatnim to jede normálně.Značka výroby Acer,ramky 1G,grafická 512,procesor 3.8.Prosím vás poradte díky.

[mod]Maně se tak někdy ptám, zda s předměty dotazů "jednou budem dál" :-/ (touchwood)[/mod]

Předmět Autor Datum
Od koho jsi tu hru koupil? Zkoušels ho kontaktovat?
karel 04.11.2006 17:49
karel
Milý Patriku, 1. "grafická 512" je něco jako "auto se 16" liťáky" -- může to být tuzingová plečka t… poslední
touchwood 04.11.2006 17:50
touchwood

Milý Patriku,

1. "grafická 512" je něco jako "auto se 16" liťáky" -- může to být tuzingová plečka typu Opel Kadett, může to ale taky být např. našlápnutá Impreza.. Totéž platí o výrazu "Procesor 3.8"

2. Když sis hru koupil, proč nekontaktuješ prodejce/dovozce/distributora/výrobce? EA má stránky i v češtině?

3. Předpokládám, že tvůj PC splňuje minimální požadavky (např. graf. kartou podporovaná verze DX -- tam bych hádal problém, protože většina karet s 512MB jsou ty největší šmejdy určené pro hloupé zákazníky)

4. "ostatním to jede normálně" - no comment...

P.S.: Já myslím, že všichni víme, odkud vítr vane, a kde jsi tu hru "nakoupil", takže bych to dále neprotahoval. A protože nic není odpornějšího, než pirát, který ani pořádně pirátit neumí, lock.

edit: ne že by mě bavilo zamykání threadů, ale IMHO je lepší thread zamknout dříve, než se tam objeví návody jak aplikovat cracky. Přece jen vidím rozdíl v tom neumožnit komunikaci a v cenzuře komunikace :-)

Zpět do poradny Nahoru