Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Cely mi to prijde jako nesmysl. Pri platbe kartou pres Internet se musi zadat cislo karty a platnost…
uff 17.11.2006 14:06
uff
problémek vzniknul pouze proto, že dítě má v rukou platební kartu, ačkoli k tomu není duševně způsob…
lední brtník 17.11.2006 16:05
lední brtník
duševní způsobilost se s věkem nezlepšuje :( Bohužel máš pravdu... a bude hůř a hůř 3-[:.( poslední
Eva_M 17.11.2006 20:53
Eva_M

Cely mi to prijde jako nesmysl. Pri platbe kartou pres Internet se musi zadat cislo karty a platnost karty, pripadne jeste kod CVV2/CVC2.V zadnem pripade se nezadava cislo uctu,to nikoho nezajima--nejedna se o prevod z uctu,ale obycejnou platbu kartou. Dalsi vec je, ze s kartou Visa Electron nelze provadet platby pres Internet vetsinou bez aktivace teto sluzby v bance.Dalsi dost divna vec je,ze pokud mesicne prichazis o nekolik set,obracis se s tim na PC poradnu na Internetu a prachy ti utikaj dal.Nevim,jakou hodnotu pro tebe maji penize, ale treba pro me i "nekolik stovek" je docela nezanedbatelna castka, kvuli ktery bych si zaridil, ze mi z uctu proti me vuli nezmizi vickrat nez jednou.Posledni vec je,ze bys mel mit nejaky danovy doklad o provedene platbe.Mas?

problémek vzniknul pouze proto, že dítě má v rukou platební kartu, ačkoli k tomu není duševně způsobilé. proto taky nechápe rozdíl mezi číslem účtu a číslem konta. no a?
s visa electron lze u některých bank provádět netové platby, to si pleteš s "bankomatovou" mastercard.
...
třeba já jsem dilema zda si koupit nový foťák nebo mobil včera vyřešil tím, že jsem founa nechal v hospodě. jo, duševní způsobilost se s věkem nezlepšuje :(

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru