Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Problém s poradna.net vyhledáváním

Do okienka vpravo hore napises slovo zmacknes enter a normalne to vyhlada, s nejakymi default nastaveniami. Tie pri vysledkoch vidis a mozes ich zmenit. Ta sipka tam tusim neznamena hladat, ale "ist na stranku rozsirene vyhladavanie". Hladat je enter.
//edit: teraz som to testol a aj ta sipka vpravo je hladat a zobrazi to vysledky vyhladavania. Takze chyba bude skor v obsluhe :)

Pre povodneho dotazovatela: Co sa tyka rozsireneho hladania tak ked zmacnkes Enter tak to je akcia Hladat. T.j. ak napises slovo a zmacknes enter tak sa spusti vyhladavanie (ktore logicky nejaku chvilu trva), ked pocas tej chvile niekam klikas na checkboxy tak samozrejme sa to pri zobrazeni vysledkov neuplatni ptz vyhladavanie uz prebieha. Takze ked chces klikat na checkboxy tak klikas najprv na checkboxy a az potom mackas enter (alebo klik na Hladat).

P.S. a je to uplne logicke a standardne spravanie, enter znamena vzdy potvrdenie zadanej veci a to tak ze definitivne. Na preskakovanie medzi prvkami dialogu je tab. Je to tak uz 20 rokov aj vo Win.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny