Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Prvni hra pro herniho odpurce

Ahoj, asi to kazdy znate reci typu ze hry delaji z lidi masove vrahy a psychopaty. Mam osobnio zkusenost, kterou je muj tata. Asi si kazdy z vas dokaze predstavit jeho vyraz kdyz me vidi hrat napr. Cs 1.6 nebo CoD.
Dnes za mnou sam prisel ze nez zacne neco kritizovat, musi to poznat. Byl jsem celkem prekvapenej ale ted vazne netusim co mu mam naservirovat za hru aby se jeho postoj k hram jeste nezhorsil. Neco co ho naprosto udivi a utkne v pameti. Napadne vas ted neco? Silnek pribeh, lepsi grafika (Hry od roku 2006 a vys nejlepe) jinak at to rozjede jeho notas (Core i5 2,4Ghz,6GBRAM, GT555M 1GB)
Na problémy s (nie len) PC hrami máme samostatnú poradňu hry.poradna.net. Smerujte preto svoje herné otázky tam (fleg)

Předmět Autor Datum
Pokud střílečku, tak COD 1, COD 2, kde bude bojovat proti náckům. Když bude střílet tu "špatnou stra…
Prasak 24.06.2013 00:50
Prasak
My Little Pony - Great Adventures
Skitler 24.06.2013 00:50
Skitler
Tak mu asi nedávej střílečku ne? BUILD STRATEGII - typu Age Of Empire, možná Commandos (ty staré ver…
AZOR 24.06.2013 00:54
AZOR
Co Sacrfice? watch Pokud umí anglicky, pak bych doporučil Broken Sword - adventura, silný příběh, m…
AZOR 24.06.2013 00:57
AZOR
hry delaji z lidi masove vrahy a psychopaty. Mam osobnio zkusenost, kterou je muj tata. Nedobře píš…
karel 24.06.2013 01:19
karel
Neviem či som pochopil čo si ty pochopil, ale ja som pochopil, že on píše, že je fotrík to o hrách t…
Eduard Žanony 24.06.2013 05:40
Eduard Žanony
Čo tak The Sims 3? :-)
Rogalo 24.06.2013 01:30
Rogalo
her s auty je nepřeberný množství - GTA gangsterku, Need for Speed, F1 formule, FlatOut americký aut…
TNT 24.06.2013 01:56
TNT
Street Fighter, Worms, Bulánci To sú hry priam povestné propagáciou svetového mieru.]:)…
Rogalo 24.06.2013 01:58
Rogalo
Tomb Raider 2013.-Dobrej příběh,kozatá Lara. Crysis.-Dle mého skromného názoru nejlepší střílečka. B…
tuta 24.06.2013 02:19
tuta
Malo by to byť na hernej poradni, ale o to teraz nejde. Ak mu chceš dopriať hru, ktorá mu nepredstav…
Eduard Žanony 24.06.2013 05:38
Eduard Žanony
Napisu to takhle pod tvou odpoved, ikdyz neodpovidam jenom na tebe. Jeho otce nezname, nemuzeme vede… poslední
RedMaX 24.06.2013 07:00
RedMaX

Pokud střílečku, tak COD 1, COD 2, kde bude bojovat proti náckům. Když bude střílet tu "špatnou stranu", možná mu to nepřijde tak zvrácený, jako by střílel policajty v CS.
(ad. "špatná strana" - subjektivní záležitost, historii píšou vítězové)

Tak mu asi nedávej střílečku ne? BUILD STRATEGII - typu Age Of Empire, možná Commandos (ty staré verze) atk. S takovýmhle názorem COD a CS určitě není vhodné. Něco z čeho pochopí, že to není jen o střílení a pokud chce střílečku, tak určitě né tam, kde se střílí lidi - Unreal Turnament apod.

her s auty je nepřeberný množství - GTA gangsterku, Need for Speed, F1 formule, FlatOut americký auta a destrukce,
western střílečka Call of Juarez, další střílečky - Max Payne, Hitman
simulátory dopravy - Eurotruck simulator (kamiony), Farming simulator (traktory), jsou i vlaky, metro, ještěrky, simulátory jsou snad na všechno :-D
válečná letadla - War Thunder, tanky - World of Tanks
logická - Angry Birds
sport - Fifa, NHL
strategie - Civilizace 4

mohou zaujmout hry, které se hrají ve dvou a na jednom kompu a klávesnici jako Street Fighter, Worms, Bulánci :-D

Malo by to byť na hernej poradni, ale o to teraz nejde. Ak mu chceš dopriať hru, ktorá mu nepredstaví jeho masových vrahov a psychopatov tak niečo napríklad na myslenie. Určite by si mu mal dať minecraft alebo Portal 1, 2. Super hra s perfektným príbehom je Mafia, ale osobne si myslím, že nespĺňa predstavy hry pre fotríka, ktorý si myslí, že hry z ľudí urobia vrahov a psychopatov. Ešte by si k tomu pridal aj mafiánov, čo by asi nebolo dobré :-). Teoreticky mu môžeš dať na vybláznenie aj nejaké nové CoD, najlepšie MW, u toho máš 45% šancu, že fotrík pochopí, že u týchto hier "Zabi čo sa hýbe a nepatrí k nám" si skôr zlú energiu vyventiluješ (samozrejme mu to musíš dať na easy, kedže žiadnu hru nehral tak by asi parádne nasral keby umieral na každom kroku, aj keď by možno nebolo márne dať mu to na veterána, aby pochopil, že ani hry nie sú až tak ľahká záležitosť, viem že CoD je aj na veteránovi dosť ľahké, ale kedže nič nehral...). Na záver dodám, že ja by som mu odporučil Portal 1 - aby vedel o čo go a 2. A samozrejme ako už bolo povedané aj nejaké tie budovateľské a stratégie typu age of empires, civ 4, etc.

Napisu to takhle pod tvou odpoved, ikdyz neodpovidam jenom na tebe. Jeho otce nezname, nemuzeme vedet, ale kdybych to mel hodnotit podle toho sveho, tak bych naopak nedaval CoD MW apodobne. Ze serie CoD maximalne prvni a druhy dil. Naopak Mafii bych se nebal dat, lidi co nadavaji na hry casto sami v TV koukaji na kriminalky, gangsterky, kde se to vrazdi ve velkem, ale to jim neprijde. Mafie je takova hodne filmova se silnym pribehem jako z te TV, takze bych se toho az tak nebal. Hlavne lidi co nehraji, tak kdyz sednou k nejake hre, tak je to pro ne tezke a to i na nejlehci obtiznost, takze radeji hru, ktera te obcas necha vydechnout (Mafie). Jinak naprosto souhlas s Portal 1, 2.

Jinak jiste budovatelske, otazka je jestli ho to nebude nudit, kdyz ano, coz je docela mozne, tak sice rekne, ze teda hry nemusi byt nasilne, ale nebavi ho to a uz k tomu nesedne.
Commandos 2, 3 muze byt zajimava volba nebo Blitzkrieg, ale jen pokud ho zajima tematika 2.svetove.

Co tu zmineno nebylo a co bych doporucil ja - Posel smrti, zacit od prvniho dilu, to je dle meho hra o ktere nikdo nemuze rict, ze je jen nasilna, predevsim milovnici detektivek musi byt nadseni, pak jsou dalsi podobne hry - Broken Sword, Sherlock Holmes: Pripad stribrne nausnice, ...

Zpět do poradny Nahoru