Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nerozluštitelná šifra (vymyslel jsem ji a chci to zpeněžit)

to MM: diky, alespon jeden z mala konstruktivnich prispevku.

to AZOR:

1) Ano - je to nerozlustitelne, ikdyz bude znamy algoritmus (uznavam, ze ale muzu neco zlepsit - na zaklade toho, co mi psal MM). k tomu dodavam, ze jsem zde uvadel, ze sem vkladam pouze zjednodusenou sifru. kompletni je mnohem slozitejsi.

2) skalovaltelne - jak jsi spravne poznal, nejsem IT a priznavam, ze tohle nedokazu posoudit.

3) pocet kombinaci (chtel jsem byt ironicky a napsat, ze jich odhaduju dobre pres sto tisic, ale protoze uz davno nejsem nactilety (jak tady nekdo narazi na prazdniny), pak rovnou uvedu, ze 10bilionu jiste splnim:-) opet s nadsazkou, splnim je s velikou rezervou.

to all: nikdy jsem se tady nechvastal a vedu pouze konstruktivni debatu. narazky na filmy, prohlasovani ze jsem genius, osocovani druhych ze oni na to neprisli a ja jo - je mi to cizi a nechapu potrebu takhle hodnotit a kritizovat. takze jestli muzete, tyhle reci si nechte od cesty. podle me do normalni diskuze nepatri. ani ja se tady do nikoho nenavazim. pokud ano, tak mi to nekde najdete. pokud jste cetli pozorne, tak jste si nemohli nevsimnout, ze tady uznavam, ze jsou lepsi sifry a ze je nejspis to moje k nicemu.

a jeste jedna vec. nekde tu zaznelo, ze moje sifra byla odhalena - byl vlastne rozlusten princip. pokud je to tak, pak cekam na jedine. je tu spousta inteligentnich lidi, takze jiste pochopi nac..

ps: budu rad, kdyz si takhle diskuze zachova tema a nebude se tu resit hollywood

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny