Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nerozluštitelná šifra (vymyslel jsem ji a chci to zpeněžit)

Ale myslis a navyse si to nechces priznat. Preco si si nespravil pri svojom uzasnom objave sebareflexiu a akusi vnutornu oponenturu? Preco si sa nesnazil spochybnit svoje tvrdenia protiargumentami? Preco, ked ti niekto povie, ze sa mylis reagujes podrazdene a mas pocit, ze si napadany? To su prave chorobne prejavy, kde sa spaja pocit vlastnej geniality vs ostatny svet, ktory mi nerozumie.
Nevidil som tu jediny ustretovy krok, kedy by si pripustil, ze sa mozes mylit a zvysok ludi, ze ma pravdu. Preco to nepripustas? Nie je to podla teba mozne?
Cesi maju dobrych kryptografov, ak sa nemylim dokonca nasli nejaku slabinu, respektive pred par rokmi vylepsili PGP, ale to su vsetko matematici, ktori su specialisti na dany obor a robia to cely zivot. Mame fakt uverit, ze ty clovek bez specialneho vzdelania a praxe si sa len tak zamyslel a vymyslel si nieco naco neprisiel nikto pred tebou? Na svete su tisicky mozgov, ktory sa od rana do vecera nevenuju nicomu inemu iba sifrovaniu, su vyborne plateni a venuju sa tomu cely zivot. Ty si lepsi ako oni podla teba ze? Nezavana to trosku prisladenym holywoodskym scenarom?
Skus sa postavit na "nasu" stranu a zamysliet sa. Ty by si veril sam sebe keby si na nasom mieste?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny