Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Nerozluštitelná šifra (vymyslel jsem ji a chci to zpeněžit)

Tak sa vyznas desiatky rokov v el.technike, potom nechapem preco si na zaciatku napisal haluz, ze vychylovacie cievky a zdroj, vychylovacky nic neprenasaju, mas to aj v tom pdf dokumente co si sem dal (inac celkom sranda citanie, diky :D) na strane 7 "The fields emitted in these bands are mostly created by the deflection coils and do not carry much information about the screen content."
Vyzaruju ine veci (zosilovace signalu pre mriezku atd). Inac pisu tam ze s niektorymi TFT monitormi mali lepsi prijem jak s CRT :-D (pravdepodobne ale len pri VGA signale, pre digital to je IMHO o hodne zlozitejsie ak nie nemozne ptz sa tam miesa signal niekolkych signalnych parov).
S tym vyzarovanim zdroja co si pisal je to extremne nepravdepodobne, to je medzitym 100x filtrovane, PFC, jeden rozkmitany AC-DC menic s trafom, desiatky kondenzatorov, DC-DC menic na doske, atd. A aj samotne CPU kvoli speedsteppingu a powermanagementu a spread spectrum na clocku nebude mat ziaden seriozny rozpoznavaci efekt. Ano je mozne rozpoznat ci CPU nieco robi napr. pri pohybe okna (pocut to aj v srot zvukovkach) ale to je len informacia o tom jak funguje speedstep apod :) Dalo by sa to zneuzit ak by si mal v PC cudzi SW ktory by vysielal informacie tak ze by periodicky zatazoval a nezatazoval CPU, a tym vysielal binarny kod. Bez utocneho SW ale si dovolim tvrdit ze nemas sancu zistit mi z PC nic, okrem toho ze momentalne hybem s nejakym oknom :) To uz je omnoho realnejsie odpocuvanie klavesnice ptz to je zvycajne neodtineny jednochipak a kopec anten (vodice ku klavesam ;) ale aj to je dost problematicke (IMHO nutne predtym dlhodobejsie RF pokusy s konkretnym modelom klavesnice)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny