Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem xfce4-terminal a zsh = nereaguje na Fn znaky

linux (ani ziaden OS) sa neinstaluje kvoli nejakym novinkam ze sveta. OS robi uz 30rokov furt to same. Vsetko ostatne su len nadstavby a mozes si ich zmenit aj v stavajuciej instalacii, vcetne celeho GUI.

Ja osobne povazujem za najrozumnejsie LXDE, ptz GUI nema byt preplacane p***nami, skus, posudis sam. Skusit nejaky linux je na 5 minut vyaplis si CD alebo dokonca casto staci USB stick a psutis live verziu, nic nemusis instalovat, proste to len vyskusas. Skus Lubuntu, Kubuntu, aj samotne Ubuntu (to ma "noviniek" v GUI tolko ze by z toho jeden upad), kazde si vies dat za minutu na nejake CD-RW a otestovat, kvoli tomu NIC NEMUSIS INSTALOVAT.

Co sa tyka tych klaves, Fn ako taka neni "klavesa" pre OS. Je to len interne v notebooku pre EC. V pripade tvojich +-*/ posle EC kod klaves ktory je v numerickej casti, a logicky to teda zavisi aj od stavu numlock, a aj od toho kto a jak ten program naprogramoval, * v numerickej casti neni stejne jak * v normalnej casti, program blbo naprogramovany na to nemusi reagovat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny