Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Poraďte internet ADSL, nebo wifi?

Mám již skoro rok (od ledna 2006) připojení pomocí místní wifi sítě, již od počátku bylo ale spojení málo stabilní, a tak jsem v červnu 2006 objednal ADSL i když k nám v té době ještě "nedosáhlo" s tím, že od podzim u nás ADSL půjde. V srpnu však došlo ke zlepšení kvality wifi připojení instalací ke mě bližšího přístupového bodu a navýšení rychlosti a tak jsem začátkem srpna zrušil objednávku ADSL.
Parametry wifi: za 390,- Kč bez DPH mám 1Mbps/256kbps bez agregace a bez datového limitu !, ale i teď mám max. odezvu někdy až 980ms i vyšší!, protože se ke mě signál dostává od poskytovatele přes 5 zařízení!!!
Od října už k nám ADSL signál dosáhne a i přes moje zrušení objednávky v srpnu tedy v době, kdy u nás ADSL ještě nebylo mi nyní přišel "samoinstalační balíček" od O2. Tak jsem to pro zajmavost zkusil a připojení se mi zdá být stabilnější a max. odezva je stále do 100ms.
Co by jste mi radili, abych zachoval? Wifi připojení, nebo potencionálně "využitelnější" ADSL? Nejsem žádný stahovač filmů, ani mp3 a pod, průměrně proserfuju tak do 2 GB za měsíc jde mi jenom o kvalitní připojení.
Díky za případné reakce.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny