Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Inventarizace majetku

Zdravím,
hledám nějaký software, ve kterém bych mohl spravovat majetek ve firmě (stoly, židle, počítače, tiskárny, telefony ...). Rád bych, aby aplikace měla nějaké webové rozhraní (takže nějaká PHP + MySQL aplikace). Abych mohl majetek přesouvat z jedné místnosti do druhé, měnit jeho stav (v opravě, vyřazen, ...). A další práci s majetkem a inventarním číslem.

Napadá vás nějaký software? Díky.

Předmět Autor Datum
A vy nemate ve firme zadny normalni software? IM je soucasti kazdeho systemu. Neni to jen o inventur…
Jan Fiala 27.06.2013 09:11
Jan Fiala
Potřeboval jsem se podívat na nějaký software tohoto typu. Vlastně jde jen o můj přehled, za co zodp…
zabak 27.06.2013 14:08
zabak
To by ti měl předat šéf v nějaké tabulce nebo klasicky na papíře. Když jde jen o tohle, nepotřebuješ…
Filuta 27.06.2013 14:13
Filuta
To mám, ale jsou toho 4 stránky a chtěl jsem si to udělat malinko přehlednější. Dost věcí se pořád p… poslední
zabak 27.06.2013 15:11
zabak

A vy nemate ve firme zadny normalni software? IM je soucasti kazdeho systemu. Neni to jen o inventurach, ale i o uctovani, odpisech, ...

Bude pekne, ze budes mit dalsi system na inventury, ale vsechny veci se budou muset zapisovat vickrat - jednou do ucetniho systemu, podruhe do tveho.

To by ti měl předat šéf v nějaké tabulce nebo klasicky na papíře. Když jde jen o tohle, nepotřebuješ žádný software, který dělá odpisy, eviduje nákupy majetku a jeho vydání do spotřeby, účtování oprávek atd. Stačí ti Excel a do tabulky napsat co máš a kolik toho máš. IMHO by ti to měl předat vedoucí, měla by se podepsat inventura majetu, že za to zodpovídáš a že ti to bylo řádně předáno.

To mám, ale jsou toho 4 stránky a chtěl jsem si to udělat malinko přehlednější. Dost věcí se pořád přesouvá a Excel mi moc nevyhovoval. Přemýšlel jsem nad Accessem, ale řekl jsem si, že než něco začnu tvořit, poptám se. Taky mě dost lákal přístup přes web.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru