Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Ultra herni kout do 100 000,-

na normalne herne pc ti dneska staci 30-40 tisic a si za vodou, alienware a podobne kraviny, kde platis tretinu sumy za znacku, ani neries. 3D monitory a podobne blbosti tiez neries, zbytocne. Navyse ak sa nieco pokazi, musis s tym riesit problemy, ktore by si vobec inac nemal. 3D nema doma hocikto, takze ani vela nejakych rad a podobnych veci na internete nezozenies.

Znackove PC pouzivaju rovnaky HW ako si kupis hocikde inde, v pripade hotovych pc byva este rozne upravovany (nestandardne rozmery, konektory a pod. V pripade alienware toto platit nemusi, ak to deklaruju, no naco im platit za zbytocnu znacku? Zaruku mas vsade na komponenty 2roky, ak ma alienware dlhsiu, budiz. No ak ti odide 3r stare PC, tak ti moze byt zaruka na prd, lebo trojrocne pc je uz stare a nevykonne na hry, co budu v tej dobe ficat. Takze to mas jedno.

Monitor si kup zvlast a TV zvlast. Pouzivat 40"TV ako monitor je kravina, neda sa na to z blizka divat, pretoze to ma velke pixely. Ideal je 24" monitor k pc, max 30", rozlisenie full hd, v pripade 30" potom 2560x1600.

Na ps4 alebo xbox kasli, zbytocnost.

Ked uz, investuj do nejakej tej normalnej TV ako si pisal, normalneho herneho PC, nejakeho dobreho PC stolika a kvalitneho kresla k nemu.

Ak si predsalen tvrdohlavy a chces vyhodit take prachy za zbytocnosti (3D, alienware a pod.), radsej mi ich posli na ucet, vyuzijem ich pre svoju rodinu rozhodne lepsie :-)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny