Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Ultra herni kout do 100 000,-

3D ako take je zbytocna nafuknuta bublina. Zbytocnost, nepotrebujes to. Nech hovoris, co hovoris. Kazdy, kto sa vyzna, ti povie to iste. O pripadnych zdravotnych komplikaciach ani nehovorim. Co urobis s 3D vybavou, ked ju nebudes moct pouzivat, lebo tvojmu mozgu sa to nepaci a je ti potom z toho zle? Autor dotazu kjludne moze patrit do toho percenta ludi. Navyse riesit veci okolo toho ako nastavenie sterea, podpora hier a podobne voloviny...naco, ked nemusis? 3D je dobre maximalne tak v kine, tam je to obrovske, v domacnosti je to len krpate okno s akoze vacsou hlbkou a par vecami vyliezajucimi do popredia. Do obyvacky, kde sedis 3m od obycajnej 40" TV, je to zbytocne uz uplne, na taku vzdialenost je dojem z velkosti miesto 40" len nejakych 25". Takze to "okno do hlbky" je este mensie.

Co sa alienwaru tyka, ako kazdy znackovy vyrobca, je predrazeny. Pouzivaju ten isty HW ako zvysok sveta, ale cenovo su uplne niekde inde. Takze? Za co?
2r zaruku mas u kazdeho komponentu vzdy a vsade, ak si priplatis za viac rokov, nic tym neziskas, dnesne vykonne PC je po 3r priemerna sunka. Za co priplacas dalej? Za stylovu alienware skrinu, ktoru nahradi hocijaka ina kvalitna skrina? Naco?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny