Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Neustálé padání PC s minimální zátěží

Po odpojení hdd a jedné ramky memtest chvíli po startu opět spadl, ovšem podruhé už vydržel několik hodin dokud jsem ho nevypnul. Den na to jsem pustil memtest znovu s oběmi ramkami - běžel asi 15 hodin, 30 passů a žádný error. I přes to však pc padal při zátěži dál.
Zdroj jsem nikde nesehnal, ale zkusil jsem tam dát můj starý - vadný Eurocase (startování pc na 100 pokus, pády srestartem...) Kupodivu se pc rozběhl bez problému a nevadila mu jakákoliv zátěž, žádné pády, nic... Myslel jsem si, že je tedy opravdu nějaká závada na tom novém zdroji. Když jsem si to ověřoval a opět jsem ho tam zapojil, čekalo mě další překvapení -pc s ním šlapal jako hodinky. Trvalo to celý týden. Pak jsem omylem tvrdě narazil křeslem do skříně. A jsem opět tam kde jsem byl. Od té doby zase začal padat...
Co teď s tím?
Ps: Od doby co jsem narazil do té skříně, se nevysvětlitelně změnila i moje myš. Je to svítivá GIGABYTE na které se neustále plynule rozsvící a zhasíná ledka. Té ledce se dá nastavit 5 různých barev (v programu který se nainstaluje z přiloženého cd). Já ten program nikdy neinstaloval, tudíž myš svítí vždy s výchozí modrou barvou. Od nárazu do skříně začala myš svítit v zelené barvě. Jsem si 100% jistý, že sama od sebe nemůže změnit barvu, jediný způsob je přes ten software. Jak je to tedy možné? Nemůže s tím i s tím padáním mít něco společného základní deska??

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny