Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Aký Linux používate a prečo?

no rh, preci nebudeme zavadet zvlastni vlakno, kdyz se nam to tu tak rozjelo ne ?

Chapu ze Debiane muze navodit u Cecha neco jako Debile, ale treba Anglanovi to zni uplne jinak, treba jako Cechovi proste moc nezni Vista ale Spanelovi to bude znit mnohem lepe. Takze mas vlastne rh pravdu, ze tahle diskuze je o nicem, proste dokud nebude Miloslav Linux, tak se mu proste libit nebude.

Jinak ale .msx chtel aby se ta anketa trochu poopravila, protoze jinak je taky o nicem, kde mam dat hlas Fedore, pod RedHat ? Ale co potom Ubuntu, neni nahodou vystaven z Debianu ? A co desitky dalsich distribuci ?

A odpoved na to, proc pouzivate ten ktery linux ? Protoze jsem se dostal nahodou prave k tomuto. - myslim docela univerzalni odpoved pro vetsinu lidi tady.

Treba zacnu u sebe - zkousel jsem Redhat (volne jsem presel na Fedoru), Mandrake (Mandriva), Suse, Debian a Danix.

Ted jsem se zrovna pustil do zkouseni novych Fedora 6 a Mandriva 2007. Fedora je skvela, ale nevim, zda Kubuntu neni lepsi, jenze ja jsem zvyklej na .rpm balicky a dalsi veci z Fedory, tak proc prechazet ? Novou Mandrivu jsem jen instalnul, ale nezkousel, taze zatim nevim, jak na tom v aktualni verzi je. Suse se mi kdysi vubec nelibil, ale treba jsou nove verze mnohem lepsi, nevim. Danix je super live CD. A Debian mame v praci na serveru, ale to nebylo moje rozhodnuti, ikdyz myslenka naseho spravce site byla jasna, Debian sice nema implementovany temer zadne vychytavky, ale je jednoznace nejstablilnejsi, takze na server idealni, nehlede na to, ze je to absolutne nekomercni zalezitost.

jej to jsem toho vypotil. ::)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny