Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Utorrent nestahuje, nelze se připojit k online hrám,..

Zdravím,
chtěl bych vás poprosit o pomoc.

Internet mi funguje (brouzdat po internetu jde), nicméně když zapnu třeba utorrent, tak mi to nestahuje (problém není v tom, že by nebylo od koho stahovat). Vpravo dole mám místo zeleného trojúhelníku žlutý a když spustím "testy" v utorrent (člověk klikne na ten trojúhelník a otevře se mu okno) tak mi to píše:
Nahoře u rychlosti - chyba ve vyhledávání, není znám žádný takový hostitel (11001)
U sítě - port není otevřen
Obdobný problém mám též i u online her. Například League of Legends a World of Warcraft (Víc jich tu nemám.), u nich se nepřipojím k serveru. Failure/unable to connect...

Firewall jsem vypínal (jestli to nezakazuje) a nezakazuje. V jiných směrech je připojení v pořádku, například z uložta stahovat jde.
Vracel jsem se z Plzně domů. V Plzni mě vše fungovalo, stahovat, připojit atp. (Byl jsem tam připojen přes Pilsfree.) Doma máme UPC, a ať už se na PC připojím přes kabel či wi-fi (mám tu "flashku" na to) tak to nejede jak by mělo.
Doma jsem počítač neměl asi půl roku a za ten půlrok se tu nemělo nic změnit. (Pokud jde o internet a jiné, nebyl tu jiný PC a nikdo se doma v počítačích nevyzná :) )
(Btw, nejsem příliš expert ohledně počítačů, jsem schopnej si to nainstalovat vše, najít co potřebuji a max. vyřešit nějaký základní problém.)

Mohli by jste mi prosím pomoct?: )

Jinak mám Win7, aktualizace a všechny ovladače k věcem co by měli být.
Mám síťovou kartu: Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC (Nikdy s ní nebyli problémy.)

Předem děkuji za odpověď/pomoc :)

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny