Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem kupa novych mysi/podlozky zo zahranicia

skus pochopit, ze v tejto zalezitosti niesom lenivy clovek a skusal som to uz objednat aj z amazonu a aj z ebay. oni toto americke 'zbozi' neshipuju na slovensko. tak to je.
a je tazke najst iny mensi eshop, ktory bu to vedel. lebo ked si to nevedia dohodnut, ti najvacsi, tak ti mali asi tiez nie

preto som sem napisal, pretoze na celom ceskoslovenskom webe a dokonca ani anglickom neexistuje take nieco ako Forum kde sa radi o nakupovani. Internarional shopping forum. nic take neexistuje, takze som napisal sem. na vseobecnu poradnu. ale tu zase niesu ludia, ktory by sa vyznali do nakuopovania.
pretoze ten kto nakupuje pravidelne, ma peniaze. a ten kto ma peniaze neriesi drahe postovne.
a ti co nemaju peniaze, nenakupuju. cize zacarovany kruh.

a zase ti musim opakovat veci, ktore si si mohol precitat uz predtym. takze odteraz budem ignorovat vsetko co napises. pretoze aj si natolko lenivy/blby ze to necitas, tak to uz neni moj problem. ale horsie je, ze chces pomoct bez precitania toho co som napisal. co je total nonsense. ake prasky beries ? (si lenivy si precitat par riadkov = co zaberie menej casu, ako ked sem pises nieco o com nevies ze je dobre = co ti zaberie viac case ako citanie. CIZE si aj tak ten cas vyplytval na hovadinu, pretoze ...)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny