Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kurz oprav počítačů

Lidi nemaji radi lidi co si myslia ze na vsetko staci nejaky kurs. Ze som 5rokov studoval a 30rokov sukromneho casu venoval vzdelavaniu sa, to som robil ako zbytocne to predsa da kazdy za tyzden v nejakom kurze, tak hura. (a neboj sa nerobil som to na to aby som mohol neco opravovat, ale aj s tymi skusenostami je niekedy velmi tazke alebo niekedy aj nemozne prist na pricinu problemu)
Potom (REALITA!) pridem do autoservisu zaplatim 1000eur skoro za nic a auto funguje 2x horsie jak pred "opravou" (a nie raz a nie len ja ale aj kolega a vsetci len nadavaju a topia nenormalne peniaze v servisoch za to ze nam znicili auta, podobne to je so servismi PC viz naposledy vcera jeden dotaz ze mu uplne cosi odsrali, atd.)

Uvedomujes si vobec ze vadny komponent na teba nebude zmurkat ze halo ja som vadny vymen ma, ale ze zavadu je nutne diagnostikovat najprv ze ci je to nejaky problem Win, ovladacov, janeviemcoho, a co vlastne je vadne a preco, moze byt len blby kontakt niekde odkial budes vediet ze kde? Moze byt blbo zapojeny predny panel do dosky, skrat o kejs z USB konektora reset kablika milion inych problemov (vsetko som uz zazil), a to ako v nejakom kurze zazracnym sposobom ziskas znalosti na urovni 10rocnych skusenosti ci co? Ked chces servisovat tak potrebujes v prvom rade niekoho skuseneho ako zamestnanca, a mozes sa popri nom priucovaz/zaucovat apod.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny