Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Kurz oprav počítačů

Zdravím. Existují v Česku (nejlíp okolo Olomouce, pokud by to šlo až tak) nějaké kurzy, kde naučí člověka jak opravovat počítače?
Chtěl bych si udělat firmu v UK a i když mám pár nápadů, toto by mě bavilo - každopádně, nemám tucha, jak se to dělá :-D .
Asi by pravda bylo nejlepší, se na chvíli uchytit, nebo dejme tomu "brigádničit" u nějakého opraváře, ale na to nemám čas, mám dobře finančně ohodnocenou práci a chci si ji držet, než odsud zmizím. Díky předem za rady :)

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Asi by pravda bylo nejlepší, se na chvíli uchytit, nebo dejme tomu "brigádničit" u nějakého opraváře…
IQ37 25.07.2013 17:01
IQ37
Nechápu, že lidi nemají rádi lidi, co vydělávají ??
Rainy 25.07.2013 17:30
Rainy
přeji ti tvou dobře finančně ohodnocenou práci a važ si jí, protože máš rozhled a reakce náctiletého… poslední
lední brtník 25.07.2013 18:00
lední brtník

Asi by pravda bylo nejlepší, se na chvíli uchytit, nebo dejme tomu "brigádničit" u nějakého opraváře, ale na to nemám čas, mám dobře finančně ohodnocenou práci a chci si ji držet, než odsud zmizím.

To je tak krásně dlouhé téma, že si musím taky připrdnout. Nečetl jsem ho z bezpečnostních důvodů celé, po několika mě začala bolet hlava. Podstata nevrlosti je v tazatelově (mnou) tučně označených pasážích. nemám na to čas, mám dobře placenou práci, a chci odsud zmizet. To defaultně u zdejší populace (nejen v Poradně) vzbuzuje přirozený odpor a agresi vůči takovým osobám. A v Česku (nejlíp okolo Olomouce)? :-D

K tématu: To je stejné, jakobys chtěl kurz pro začínajícího prostituta. K tomu musíš mít prostě vlohy.

přeji ti tvou dobře finančně ohodnocenou práci a važ si jí, protože máš rozhled a reakce náctiletého bfu.
lidi tě upozorňují na to že prakticky ničemu nerozumíš, hodláš se to maximálně doučit v týdenním kursu někde u oběda a chceš zákazníkům škodit tím, že budeš pájet notebooky a zapojovat sítě.
tato upozornění bereš jako závist, že vyděláváš.
tzn. buď soudíš podle sebe, nebo katastrofálně selháváš i v logickém myšlení - a to se pro jakoukoli analýzu závad nehodí.
ještě jednou a pomalu: je mi fuk, kolik jsi vydělal doteď a jak budeš finančně ohodnocen v příští pětiletce. tak si nějakou takovou firmu kup, dělej tam šéfa a klikej na maily.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru