Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s naběhnutím PC

Dobrý den,včera mě ještě PC šel normálně,nechal sem ho zapnutý a šel ven,když příjdu domů PC byl vypnutý,zapnu ho,kliknu na (sputit normálně) a začne nabíhat Windows,furt to nabíhá,třeba 5 minut potom se to zase restartuje (samo od sebe) a jede to od znova.Jedině co jde tak to pustit v nouzovém režimu.Nic víc nejde.Poraďte mě co stím,jestli zkusit přeinstalovat PC (pokud najdu CD) nebo co jiného mám zkusit...??

Děkuji vám moc rady!! :)

Předmět Autor Datum
pokouším si představit zářivou a jasnou značku toho mimořádně skvělého zdroje. redstar? lc pover?
lední brtník 15.07.2013 19:55
lední brtník
podívej se do biosu jestli je v normále takt procesoru a grafiky poslední
milino 15.07.2013 20:06
milino
V tom nudzaku si skus vypnut restart pri zavaznej chybe (v ovl.panely - system niekde tam je sekcia…
MM.. 15.07.2013 20:05
MM..

V tom nudzaku si skus vypnut restart pri zavaznej chybe (v ovl.panely - system niekde tam je sekcia startovani systemu) a restart, a ak potom namiesto restartu nabehne modra obrazovka tak si na nej potom precitaj ze jaky kod je to a v com to nastalo. Alebo si stiahni nirsoft BSOD viewer a skontroluj historiu BSOD, len nie som si isty ci to ide aj v nudzaku.
Nemenil si nahodou v BIOSe polozku SATA mode? Mozes na test skusit zmenit na "IDE" (ne AHCI), ked nepomoze tak zmenit nazad to co tam bolo povodne.
P.S. ale ked tak nad tym uvazujem - ked nudzak funguje, tak je SATA mode v BIOSe spravne, problem bude inde (moze byt aj HW - napr. ten zdroj apod)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru