Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Android - synchronizacia s PC

Nastavil som si zakladne veci v novom mobile a teraz idem riesit zalohu a synchronizaciu, prosim o pomoc - kedze prispevok je dlhsi, zvyraznil som podstatne casti kvoli prehladnosti.

Doteraz som si obnovil zalohu kontaktov z programu MyPhoneExplorer (zaroven som mal kontakty synchronizovane s Thunderbird Portable), zo stareho "hlupeho" mobilu, zlucil som si kontakty s facebook uctom, tak sa mi priradili aj fotky ku konktaktom, k tomu mam prvu otazku:

Obrazky ku kontaktom v mobile sa mi zobrazuju v zozname spravne, ale ked si tuknem na kontakt, uz je obrazok rozmazany a ked telefonujem, alebo prijimam hovor, fotka je opat vacsia a je uz uplne rozmazana. Viem ze je mozne manualne priradit fotku s vyssim rozlisenim, ale mna zaujima ci je mozne to spravit hromadne, napr. fotky z fb su aj vo vyssom rozliseni, ale je pouzivana vzdy len mini fotka v nizkom rozliseni, je mozne dosiahnut pouzitie fotky vo vyssom rozliseni z fb? Vacsinu kontaktov mam prave na fb, takze by to bolo najjednoduchsie. Prave som zistil ze obrazky z uctov google su vo vyssom rozliseni.

Teraz skusam Kies, tam pojde synchronizovat a zalohovat pravdepodobne vsetko, ale ak zmenim znacku mobilu, opat to bude asi problem - ak nie, tak ma opravte, prosim.

Z toho dovodu hladam prave sposob / program na synchronizaciu Android mobilu s PC Windows, ktory by bol univerzalny, myslim ze vyhovovat by mohol prave MyPhoneExplorer, ale este neviem ci zvladne vsetko, hlavne by som potreboval zalohovat/synchronizovat okrem kontaktov s menom, tel. cislom, e-mailom aj dalsie ucty, fb, fotku, zvonenie - ak by som to uz prisposobil vsetkym dolezitym kontaktom, chcel by som to mat trvalo zalohovane.

Nakoniec ma zaujima synchronizacia suborov, chcel by som pouzivat wifi, nastavit na PC niekolko priecinkov a v mobile taktiez a tieto synchronizovat - teda aj v PC pridam nove subory, pridaju sa aj do mobilu, ak v mobile vytvorim nove subory, napr. fotky, pridaju sa do PC. Prip. aby sa dal nastavit smer - teda niektore priecinky by sli obojstanne, niektore len z mobilu > PC a niektore len naopak. Pravdepodobne na toto bude stacit Kies, ale rad by som mal univerzalny nastroj nezavisly na znacke, ak je to mozne.

Software: OS Windows Vista Home Premium 32 bit SP2, DirectX 10, ForceWare 320.49
Smartphone: Samsung Galaxy GT-I9300 S III 16GB+32GB microSD, Android 4.1.2

Dakujem.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak MyPhoneExplorer dokaze ulozit fotky, ale len v rozliseni 200x200, nedokaze ulozit zvonenie. Nas… poslední
Dreamer 18.07.2013 19:15
Dreamer

Tak MyPhoneExplorer dokaze ulozit fotky, ale len v rozliseni 200x200, nedokaze ulozit zvonenie.

Nasiel som prispevky s problemami s rozlisenim fotky a naslednou synchronizaciou.

Zatial som nenasiel sposob ako priradit kontaktom fotky vo vysokom rozliseni ani manualne, nie este z FB a to este potrebujem aj zalohovat fotky vo vysokom rozliseni, inak by sa tie manualne pridane fotky stratili.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru