Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Po určitém čase se některé fotografie na kartě telefonu poškodí

Zdravím,
mám problém se skladováním fotek v telefonu. Vlastním Samsung Galaxy S4, oficiální ROM, bez rootu. Koupil jsem si k němu 64GB microSDXC paměťovou kartu Kingston class 10 a týden po koupi začaly problémy. Projevuje se vždy úplně stejně. Když fotím, všechny fotky se ukládají správně, když si je prohlédnu třeba večer po příchodu domů, jsou všechny v pořádku. Po nějaké době (několik dní, týden, dva, měsíc) se některé z fotek poškodí. Mám třeba nafocené povodně. Před dvěma dny jsem chtěl ty fotky ukázat a zjistil jsem, že odhadem jedna ze čtyř fotek na sobě má vodorovný šedý pruh. Jeho šířka je pokaždé jiná, od pár pixelů po téměř 100% výšky.
Soubory her, hudba, filmy a ostatní jsou v pořádku, problém se týká pouze fotek. Kde může být problém? Vadná karta, která poškozuje jenom fotky?

edit: Ono je to totiž dost nepříjemné, třeba včera jsem něco fotil a udělal jsem radši tři fotky abych měl jistotu. Jedna je nenávratně poškozená už teď. Pojištěné to mám automatickým uploadem na DropBox, ale to neni řešení.

http://pc.poradna.net/file/view/14849-povodne-jpg

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny