Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Virtuální operátor mobil.cz - zkušenosti

Zdar, ano hloupe jsem tu kritizoval dva nejvetsi bulvary a nejvetsi odpad vsech odpadu Mafra a Ringier, tedy provozovatele Mobil.cz a Bleskmobil a prave jsem konecne dopocital cenovky vsech virtualnich operatoru co zatim jsou a je to naprosto tristni. Pri mem volani vychazi jednoznacne nejlevneji prave tyto dva. Jelikoz mam na jedne misce vah soucasny vydridussky T-Mobile a jeho 5,90Kc/min. a na druhe jsou prave tyto bulvary se 2,50Kč/min., tak od soucasneho operatora utecu prave k jednomu z nich, ale stydim se za to. :-[

Nicmene tedy vyhodneji na me pusobi Mobil.cz, protoze jsem to pochopil tak, ze je internet zdarma s tragickou rychlosti 16kbit/s a pokud si dobiju za 200,- tak na mesic rychlost stoupne na 3G, je to tak spravne?
Pokud ano, tak dotaz je, zda 16kbit/s v podani Mobil.cz internet uplne zasekne nebo zda pujde v mobilu aktualizovat predpoved pocasi, stahnout srazkovou mapu do Meteoru nebo stahnout emaily (pouze text bez priloh), pripadne tez zda bude fungovat IM (Jabber, MSN). Vic nepotrebuji. Prosim hlavne prakticke zkusenosti soucasnych zakazniku Mobil.cz, dekuji.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ten internet když si dobiješ za 200 Kč tak máš jen pár megabajtů, které můžeš vyčerpat za měsíc a te… nový
Hubnik 10.07.2015 15:30
Hubnik
číslo k nim jsem měl převedený do tří dnů a žádnej problém sem s tim neměl poslední
petris1 25.07.2015 21:50
petris1

Ten internet když si dobiješ za 200 Kč tak máš jen pár megabajtů, které můžeš vyčerpat za měsíc a ten 16kbit/s stačí na prohlížení mailů a tak podobně, ale na nic složitějšího ne, jinak s mobil.cz mám moc dobré zkušenosti.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru