Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem aktualizace - windows 7 uz nenabehne

To sa tam asi sere uplne nahodne, ja mam furt podozrenie na HDD. Skusil by som preistotu vymenit kabel k disku, aj datovy, aj zo zdroja iny kablik/konektor do HDD pouzit, a este by som skusil pri instalacii Windows vytvorit 2 oddiely (velkost prveho zadat priblizne polovicnu a potom druhy na zvysnom mieste) a Win instalovat na ten druhy oddiel. Tym sa posunieme fyzicky na 2.polovicu disku, ak by tam bol v 1.polovici nejaky problem.

Dalsiu vec co by som skusil je vo Windows spustit test napr. stiahnut si prime95, spustit zaskrtnut "just stress testing" a spustit torture test, a popri tom mat pusteny program speedfan a sledovat vsetky teploty. Je mozne ze sa tam pri zatazi nieco riadne posere alebo prehreje, to bude potom vidiet ci nieco nepadne alebo teploty ci nejdu niektore moc vysoko. vypada to na nejaky HW problem, ale neviem to takto sfleku tipovat ze co tam je vadne alebo problematicke.
Ak je v PC strcenych viac RAM modulov skusil by som najprv jeden samotny potom druhy samotny a furt instalovat Win a zaplaty. Je to divne, inac sa to asi neda diagnostikovat.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny