Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Internet + telefon

Může mi někdo poradit: Mám připojení k Net-u DSL od O2 a to Internet Expres 512 a zároven mám i pevnou linku, kterou mám účtovanou a používám na volání firmou Volný. Takže mi chodí 2 výpisy. Jedná se mi hlavně o účet od O2 kde mám vlastně 3 položky: 1. Stand tel. přístroj II - nájem, 2. O2 Internet Expres 512 a 3. Pevná linka s xDSL - používání. Zde se chci zeptat (vím, že můžu volat na ifno linku O2, ale nejsme si zcela jist korektností odpovědi): je možnost zrušit položku č. 3 a tím i logicky 1. ale se zachováním pouze pol. 2, tedy zruším pevnou linku a ponechám si pouze účet i připojení na Net? Když jsem Net zřizoval tak jsem vlastně musel podepsat závazek na 1 rok, což u mne činí ještě cca 3 měsíce a chci se do té doby rozhodnout jak dál, než se rozhodnu jak budu řešit připojení k internetu. Děkuji.

Předmět Autor Datum
ne. to "smazat" nejde. Jedině objednat LLU, a pak se ten poplatek pro telecom "přesune" směrem k nov…
touchwood 11.11.2006 23:43
touchwood
Asi jsem špatně vyložil co chci, myslel jsem dočasné řešení, než mi skončí smlouvy, pak se chci rozh…
Ivan 11.11.2006 23:58
Ivan
Pokud chceš DSL od o2, tak prostě musíš platit nějaký paušál za to, že máš linku, i kdybys neprovola… poslední
Eva_M 14.11.2006 16:38
Eva_M

Pokud chceš DSL od o2, tak prostě musíš platit nějaký paušál za to, že máš linku, i kdybys neprovolal měsíčně ani korunu. Tuším že ten nejnižší možný paušál je kolem 300 Kč :-( Internet u o2 bez placení pevné linky? Můžeš mít buď mobilní internet (vlastně starý eurotel), tam bys neplatil paušál za tel. linku - tu bys mohl zrušit - ale kvalita a rychlost nic moc. Nebo můžeš mít DSL od "telecomu", ale tam se musí platit ten paušál za linku.

Pokud bys netrval zrovna na o2, doporučila bych ti zvážit jiné možnosti. Já jsem od telecomu utekla právě kvůli paušálu za pevnou a mám teď DSL od Českých radiokomunikací - služba Bluetone - a zatím ok. Měsíční úspora cca 500 Kč.

Jinak existují další možnosti připojení k internetu, ale to asi víš a taky dost záleží na lokalitě, kde bydlíš - třeba wi-fi nebo net přes kabel.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru