Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Čo považujem v diskusiách za dôležité (anketa)

Tak si to ještě jednou přečtěte, jak jste to vůbec celé formulovala.
Prvé, co zarazí: "Rada by som preto aj s vašou pomocou vytvorila isté štandardy pre zlepšenie ich kvality a použiteľnosti." a otázka je: "Jakým právem a proč?" Standardy jsou RFC, výstupy w3c, IEEC, atd...
Ptal jsem se na ty "diskuzní skupiny", asi sama nevíte, co to vlastně má být. Asi je rozdíl mezi takovou žvanírnou a třeba, nebo dokonce. Jak chcete pro tak odlišná místa pro tak odlišné skupiny lidí "zlepšovat kvalitu a použitelnost"? Stejně tak mne asi těžko tady bude zajímat, jestli si moderátor, nebo ostatní holí či neholí stydký úd, jak se třeba na jiných místech celkem běžně uvádí.
"Čo ešte môže skupina pre vás urobiť, aby ste v nej boli šťastný/ -á?" Tak toto nemohu ani dešifrovat, to bych se mohl i červenat.
Stejně tak možnosti odpovědi - číselné 1-5 značí co? Bylo zmíněno slovní, což by bylo mnohem jasnější. Nebo aspoň slovní legenda hodnocení.

Těch pár rozumných otázek se potopilo v mnoha podivnostech a nejednoznačnou terminologií. Celé je to šité horkou jehlou a podivné a sama moc dobře víte, že jinde se podivují také. Chce to s chladnou hlavou si to prohlédnout a notně upravit. Tušíte, doufám, co jsou například písmenka "html", co třeba "https" (viz ten dotazník), atd?

Můžete mi uvést ta fóra, kde vám poradili a co je na nich dobrého a špatného z hlediska kvality a použitelnosti?

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny