Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Čo považujem v diskusiách za dôležité (anketa)

Ja teda nemam problem priznat, ze som sprosty, ale pri tejto ankete som nepochopil polovicu otazok a nemyslim si, ze to bolo sposobene mojou nizkou inteligenciou.
Podla mna su otazky nestastne formulovane, takze vysledky budu tym padom skreslene. Uz len to, ze sa hovori na zaciatku o diskusnej skupine, ale v ankete je uz spomenute forum...a to nie je predsa to iste. Takze bavime sa o skupine, ci fore?
Co su to napriklad jasne pravidla? Pravidla ma kazde forum co poznam, ale ako mam rozlisit, co je jasne a co nie je? Pokial forum ma pravidla ma ich teda jasne a pokial nema tak su nejasne? Vlastnik skupiny mam chapat ako vlastnika forumu? ALebo prevadzkovatela? Pretoze to nie vzdy byva ten isty subjekt, casto sa predsa velke outsourcuju.
Co je to profesionalne pozadie ostatnych clenov? Akoze kto, co robi, cim sa zivi?
Prideleny sprievodca je co? Mysli sa tym FAQ (asi nie ked sa spominaju dalej)? Pripadne pomocny text ako mame my pred polozenim otazky, ktory 99% ludi ingoruje? Ale preco to tam nie je takto definovane? Ak je zadavatel milovnikom diskusnych for ocakaval by som, ze sa bude pytat exaktnejsie. Ja fakt netusim naco sa to pyta, kedze tie pojmy mi nic nehovoria a to som na nete uz 20 rokov.
Atd atd.
Z celej ankety mam dojem, ze je to mix, FB, Twitteru, newsgroups, diskusnych for, irc chatroomov a to su v podstate veci, ktore sa miesat medzi sebou nedaju, pretoze iste prieniky medzi nimi su (sluzia napriklad na komunikaciu v ramci skkupiny ludi), ale inak su to nezavisle jednotky, ktore toho moc spolocneho nemaju.
Pokial ma mat ta anketa vypovednu hodnotu bolo by treba ju celu prerobit a rozhodnot sa naco je vlastne zamerana a nesplietat tam rozne technologie dokopy.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny