Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Čo považujem v diskusiách za dôležité (anketa)

Skús povedať konkrétne, kde ti prekáža nejednoznačnosť pojmu diskusná skupina. Z kontextu niektorej otázky naozaj nechápeš, na čo sa ťa pýta? Ja som tam takú otázku nenašiel. Diskusná skupina a diskusné fórum môže byť to isté, takže nechápem, prečo z toho robíš takú vedu.

Nevieš, čo sú jasné pravidlá? Rozlíšiš to podľa toho, či sú jasné tebe. Samozrejme dôležité je aj to, či sa aj dodržiavajú takým spôsobom, akým si ich pochopil. Pretože inak jasné nie sú.

Vlastníka skupiny cháp ako toho, kto skupinu vytvoril, kto v nej stanovuje pravidlá, kto sa o ňu stará a riadi ju. Keď má niekto phpBB fórum, tak vlastníkom asi nebude tvorca phpBB fóra, že. Čo s tým má spoločné nejaké outsourcovanie nie je zase jasné mne.

Čo iné si dokážeš predstaviť pod profesionálnym pozadím ostatných členov? Akože keď ti ani toto nie je jasné, tak už neviem.

Pridelený sprievodca je sprievodca, ktorý ti je pridelený, takže FAQ to asi nebude. Celá otázka je o zvýšenej starostlivosti o začiatočníka, takže sa zbytočne zameriavaš na nepodstatné veci.

Potrebuješ vedieť, na čo je anketa zameraná, aby si vedel odpovedať na jednoduché otázky? Mne je zameranie tej ankety jasné a podľa mňa vôbec nie je dôležité, o ktorú z tých "nezávislých jednotiek" ide, pretože niečo spoločné predsa len majú.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny