Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Čo považujem v diskusiách za dôležité (anketa)

Na ktorú konkrétnu otázku sa pýtaš, či je zameraná na skupinu alebo fórum? Kde ťa to mätie?
Tu v otazke sa spomina iskusna skupina, ale na samotnej ankete je uz forum spomenute. U mna to nie je to iste, to som uz vysvetlil.
Ktorá konkrétna otázka ti je nezrozumiteľná tak, že si ju dokážeš interpretovať v úplne rozdielnom význame?
Nerozumiem 1, pretoze ma milion vyznamov.
Nerozumel som 5, hlavne ak by som bral do uvahy diskusne skupiny. Diskusna skupina je napriklad na ircnete na #linux.cz alebo #linux.sk, takze teraz sa pytam na vlastnika konkretneho ircnet servera, alebo sa pytam na vlastnika ircnet siete, alebo nebodaj na vlastnika botnetu, ktory tento kanal strazi? Uz len pojem vlastnenie skupiny je z principu blbost. Vlastnenie fora rozumie, vlastneniu diskusnej skupiny nie. Ta sa IMHO vlastnit neda.
Jasne pravidla som zu spominal, profesionalne poziadie tiez, prideleneho sprievodcu tiez (fakt neviem, co to ma byt) a starostlivost v zaciatkoch je akoze co? My tu na poradni nieco take mame? Maju to niekde inde? Forum pre novacika je co? To som tiez este nevidel, zeby mali fora separovane fora pre novacikov. Co je to vlastna vizualna identita skupiny? Ze ma forum logo? Ktore forum umoznuje komunikaciu cez kameru? Opat sa sem zaplietol chat, respektive komunikacne nastroje ala Skype, kde si zalozim skupinu a robim spolocnu prezentaciu. Ale preco miesame hrusky s jablkami? Co ma spolocne poradna (forum) so Skypom? Co znamena pripomenutie sa skupiny? Opat funkcia, ktora mi nie je jasna. Ze mi pride nejaky newsletter? Alebo reakcia na moje vlakno emailom? CI ako to bolo myslene?
Osobne privitanie novacikov som nikde nezazil a pod osobnymi, ci osobitymi hlaskami spatnej vazby si tiez neviem co si mam konkretne predstavit.
Profesionálny - súvisiaci s profesiou, s povolaním. Aký nezmysel?
Nie je to celkom nezmysel, ale ovela viac sa tam hodi slovicko profesny, pretoze slovicko profesional je u nas vnimane v roznych polohach, kdezto slovicko profesia ma jednoznacny vyznam. Pokial sa zaujimam, kde kto pracuje zaujimam sa o jeho profesiu a nie o jeho profesionalitu. Citis ten rozdiel medzi tymito pribuznymi slovami? Ja hej a dost vyrazne.
Pridelený sprievodca - keď si sa s ničím takým nestretol, tak nevieš odpovedať na otázku?
Ano nerozumiem co to je, tak neviem na to odpovedat. Bohuzial ta moznost v ankete nebola.

Vseobecne k anketam...ankety sa daju pomerne lahko ovplyvnovat o com sa prednedavnom bavili u suchohriba pod lampou profesionali, cize majitelia agentur vykonavajucich prieskumy. Mozes si vybrat "spravnu" vzorku a hned mas vysledky kusok ine, ale podstatne je ako formulujes respondentovi otazku. Poradie a vyznam slovicok je velmi podstatny a kedze podla zakladatela vlakna ide o doktorandsku pracu ocakval by som profesionalnejsie zostavenu anketu a nie, aby mi mne, cloveku co je 20rokov vacsinu dna na neta zivi sa nim robilo problem vyplnenie par otazok.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny