Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Čo považujem v diskusiách za dôležité (anketa)

Diskusná skupina môže znamenať úplne presne to isté čo diskusné fórum. Ak chceš tie dva pojmy nejako striktne odlišovať, tak si ich odlišuj, nikto ti nebráni.

Otázka č.1 sa pýta, či považuješ za dôležité zabezpečenie svojich súkromných informácií. Čo je na tom nejasné? Ak ti neprekáža, že sa ukladá tvoje heslo v plaintexte, že sa dá dostať k tvojmu e-mailu, že nie je správne ošetrený prístup k súkromným správam, tak vyberieš 1 a hotovo.

Diskusná skupina sa vlastniť dá, najmä keď zoberieš do úvahy, že diskusná skupina môže byť vo význame diskusného fóra. IRC ešte žije? (Rečnícka otázka, nemusíš odpovedať.)

Starostlivosť o začiatočníkov tu nemáme. U nás sú začiatočníci hodení do vody ku žralokom, čo tam plávajú už dvadsať rokov.

Vizuálna identita skupiny je pre mňa hlavne logo. Pre niekoho iného to môže byť farebná schéma, používané grafické prvky a pod. Komunikáciu cez kameru neviem kde si tam videl.

Pripomenutie skupiny na e-mail s možnosťou nastavenia frekvencie je buď newsletter alebo napríklad otravný e-mail z Facebooku. To je snáď úplne jasné.

Pri rozdieli medzi profesným pozadím a profesionálnym pozadím opäť chytáš za slovíčka. Pre mňa je medzi tým asi taký istý rozdiel, ako medzi funkčnými požiadavkami a funkcionálnymi požiadavkami, t.j. žiadny. Prirodzené jazyky nie sú jednoznačné, kde by malo každé slovo svoj presne definovaný význam.

Bod s prideleným sprievodcom znie: Pridelený sprievodca pre nováčika, či iná zvýšená starostlivosť v začiatkoch. Sedliacky rozum nič?

Na obsah relácie pod lampou mám svoj názor, takže nesledujem. Toto ale nie je prieskum platený nejakou politickou stranou, kde je predurčený výsledok ankety.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny