Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Windows 8 nebo Windows 7?

Zdravím,

ještě pořád provozuji na svém PC Windows XP. No nic mě nehrne zatím upgradovat, krom teda ukončení podpory za pár měsíců a DirectX10/11 hry. Vím že je to velká blbost rovnou nepřejít na novější Windows, ale nějak se mi nechce migrovat z mého vyladěného systému a znovu instalovat programy, nastavovat nastavení atd. Proto mě napadlo udělat dualboot abych se dostal i na Windows XP i na Windows 7/8. No a potřeboval bych poradit. Sám sem Windows 8 dost kritizoval, že je to jenom kopie Win 7 a ještě se škaredým Metrem, ale docela začínám věřit domu že Win 8 startují rychleji (no pořád nevím co je na tom pravdy). Co bych měl tedy vybrat na DirectX10 hry ? Windows 8 (které prý rychle bootují) nebo Windows 7 ? A když už jsme u toho, je nějaká možnost jak sdílet plochu v Win7/8 a Win XP?

Díky

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
že Win 8 startují rychleji To startujes OS 20x za den, ked je to pre Teba rozhodujuci faktor? Ja t…
Dodek 28.07.2013 20:16
Dodek
Ne ty si mě nepochopil. Windows 8/7 bych chtěl na hraní a na všecko ostatní Windows XP, proto je to…
taxik 28.07.2013 20:39
taxik
Dual boot je dost nesmysl,kdysi jsem to taky měl (na XP+W98) a použil to snad jednou.A společná ploc… poslední
Karel04 29.07.2013 11:29
Karel04

Ne ty si mě nepochopil. Windows 8/7 bych chtěl na hraní a na všecko ostatní Windows XP, proto je to docela rozhodující faktor.

Jinak drivery pro Windows 7 výrobce dodal, ale na Windows 8 by měli také fungovat.

K té ploše: nemám na mysli vzdálenou plochu, ale že nastavení plochy (rozvržení ikon) v Windows XP bude dostupné i ve Windows 8/7

Dual boot je dost nesmysl,kdysi jsem to taky měl (na XP+W98) a použil to snad jednou.A společná plocha na co?Ikony z XP,pokud jsou to zástupci,stejně v druhém systému nespustíš,musíš vše nainstalovat znova.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru