Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rada od profíků laikovi - výběr UTB/NTB

Dekuji za Vas nazor, uvedomuju si, ze znacka Dell je prestizni spolecnost, ktera dela ucelne stroje. Vostra jsem porizoval na doporuceni meho otce, ktery jiz v tu dobu pouzival jejich notebooky radu let. Svuj prvni Dell vlastnim od prvniho rocniku stredni skoly, kde se mu nekolikrat podarilo dokazat, ze rada Vostro opravdu neslouzi k nicemu jinemu, nez je kancelarska prace, popr. jako maly cestovni notebook. S AutoCADem jsem proste nemel sanci. Velikost displaye mi take zrovna nevyhovuje. Je mi jasne, ze 13" je v dnesni dobe "popularni" velikost, ale jeho pracovni plocha je mala. O Full HD rozliseni se snad nema cenu bavit, protoze bych na rozumnou praci v excelu potreboval pri nejmensim lupu ;-).

+ ty opakovane problemy s HDD... :-/

Ikdyz jsem mel snahu najit nejaky Dell, ktery by byl lehce prenosny a disponoval nejakym vykonem - pohorel jsem. Mozna se vam zdam, jako nejaky blazen, ale bohuzel, nemam k dispozici automobil. Tudiz jsem odkazan na verejnou dopravu v podobe MHD a vlaku. Timto zpusobem se budu dopravovat kazdy den z domu do Brna, cca 2 hodiny cestovani tam a zpet. I ten kilogram, ne-li dva, se dokazou pronest. Vim o cem mluvim. Je to velky rozdil, kdyz prihodim do tasky Vostra (~1,6kg) a nabijecku.

Pokud mate v tomto ohledu nejaky dobry navrh v podobe notebooku znacky Dell, budu velice rad, pokud mi ho nabidnete :-).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny