Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Rada od profíků laikovi - výběr UTB/NTB

Co je pro Tebe důležitější / či čemu dáš přednost, musíš už posoudit sám (tedy např. kvalita konstrukce, možnosti záruky atd. versus užitý hardware apod., viz i pohledy z řady uvedených relevantních recenzí). O přímé doporučení ke koupi se tedy nejedná. Pouze jsem nastínil možnosti (a určitě ne všechny), které se nabízejí, a to zvláště s ohledem na zaměřením spíše "pracovní" notebook. Byl bych blázen (viz jakási serióznost), kdybych prvně nadhodil řešení v podobě multimediálně zaměřených ultrabooků (tím zároveň nijak nevylučuji případné rozhodnutí, že si ve finále vybereš něco podobného; ale to už běží mimo mě...).

K záruce: Pokud se nepletu, Dell svou NBD záruku uznává i pro stroje zakoupené v jiné zemi, než pro kterou byla záruka původně registrovaná (popřípadě se registrace pro jinou zemi převáděla; lépe ověřit aktuální stav).

P. S. Co se týče hardware, vlastně až teď tuším (nebo jsem odtušil), že upřednostníš notebook s grafikou jinou než integrovanou od Intelu (asi vzhledem k onomu "jistota je jistota", předpokládám).

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny