Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Prerábanie DVD na AVI - dvojprechodový systém s kodekom XviD sa správa akosi nekorektne

Na tejto poradni sa to kvalitnými radami len tak hemží. Dokonca aj odpovede na otázky, ktoré som radšej ani neriešil (riešenie som nepovažoval za existujúce (zašednuté možnosti v správe napájania)). Vie mi niekto povedať prečo toto robí:

Keď v DVDx prerábam DVD na AVI, tak pri použití kodeku XviD medzi pvým a druhým prechodom je hluché obdobie asi 1 hodina. Vtedy DVDx nereaguje a drží všetok voľný čas procesora. Vtedy, ak som pri počítači, tak to riešim tak, že odstrelím DVDx a spustím znova, ale už len druhý prechod. Pri kodeku DivX mi hneď začne robiť druhý prechod, ale kodex DivX nemusím. Chcem používať XviD. Takže odpovede ako použi DivX a nesťažuj sa, môžu moderátori rovno mazať.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Určite vieš o koho teraz ide.Mailom ti posielam program aj s cr****m.Vieš že tiež robím xvid v DVDx-… poslední
Flapy 18.11.2006 18:37
Flapy

Určite vieš o koho teraz ide.Mailom ti posielam program aj s cr****m.Vieš že tiež robím xvid v DVDx-e.No náhodou som včera nabehol na tento program a šiel som spať o štvrtej ráno.Robí v takej istej kvalite s jednoduhším nastavením (aj dvoj-prechod) a presne o 50% rýchlejšie.Len teraz si uvedomujem kolko času som stratil s DVDx-om hoci je tiež dobrý.Netvrdím,ale myslím že DVDx už ťažko otvoríš.V nedelu poobede ma môžeš navštívíť.Dvojhodinový film som robil približne 1h 45min. teraz je hotový za 57min.a velmi dobrej kvalite.Zatial jednoprechod.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru