Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemZamknuto Ochrana proti ukradnutiu notebooku

Piste tipy ako minimalizovat sancu, ze vas notebook skonci v "cudzich rukach," pripadne ako postupovat, ak sa vam takato neprijemna vec stane. Mate podobne skusenosti?

Mojmu bratovi ukradli notebook na vlakovej stanici, ked sa pozeral na tabulu cestovneho poriadku, co bola zalezitost 10 sekund :-| .

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Jakákoliv ochrana kromě silného řetězu s tvrzenou kladkou je zbytečná. Přístroje se kradou jako coko…
Henessy 14.11.2006 22:00
Henessy
Podle mejch zkušeností by se měl ještě ochránit rozžhavením doběla. poslední
Remca 14.11.2006 23:20
Remca

Jakákoliv ochrana kromě silného řetězu s tvrzenou kladkou je zbytečná. Přístroje se kradou jako cokoliv jiného, protože je příležitost a zatím nebyl zaznamenán případ, že by zloděj kontaktoval okradeného a zeptal se ho jestli náhodou nemá zaheslovaný přístroj.To si zjistí až v klidu doma a pokusí se to někomu odpálit za jakoukoliv cenu.Rovněž nálepky o zabezpečení alarmem, které se dávaly na okna aut sloužili spíš k pobavení. Byla doba, že se prodávaly jen nálepky bez alarmu. Možná že by to byla dobrá inovace a kšeft pro počítačové obchody.. Stále je plno lidí kteří by na to naletěli. Chtěl bych poznat muže exotického vzhledu a ženy v pestrých šatech (nemám odvahu napsat Romy, i když to není rasismus, jen zkušenost), kteří by před krádeží prodiskutovali s postiženým obsah batohu.

Zpět do poradny Nahoru