Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Microsoft Thunderbird - kontrola pravopisu

No nevim, ale obcas mam pocit, ze Thunderbird delaj ve svym volnym case lidi z Microsoftu, asi nejsou moc spokojeny z outlookem. :-D3-[

Nejidiotictejsi (alespon pro me) funkce MS Wordu je kontrola pravopisu. V jinych programech ji okamzite vypinam, ale ve Wordu mi to vzdy trva nekolik hodin nez se to podari. No a stejne je to v Thunderbirdu, proste za zivyho boha nemuzu vypnout kontrolu pravopisu. Teda pro jednotlive zpravy to jde, ale ja bych to chtel globalne, abych pri kazdym mauilu nemusel klikat, ze to nechci kontrolovat. Nevite nekdo ?

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
mě rozveselil ff2.0, který začal podtrhávat neznámá jména ve formulářích, spravilo to pár facek myší…
ledník brtník 14.11.2006 14:46
ledník brtník
Áno, v Outlooku som nevedel zmeniť SMTP, ktorý som zmenil a v reáli sa pokúšalo pripájať na ten istý… poslední
msx. 14.11.2006 15:02
msx.

mě rozveselil ff2.0, který začal podtrhávat neznámá jména ve formulářích, spravilo to pár facek myší.
i když na default zapnuté automatické opravy v excelu to ještě nemá, hamburgerová stupidita je nekonečná a bude to čím dál horší. pro mě je nepřekonatelným hnusem outlook, který mívá nastavení, akce a nástroje na nejnesmyslnějších místech. a stane se že se v něm něco "podaří" nastavit, a v příští verzi takové nastavovátko neexistuje a není to jak vrátit zpátky.

Áno, v Outlooku som nevedel zmeniť SMTP, ktorý som zmenil a v reáli sa pokúšalo pripájať na ten istý ako predtým. Vlastne bol to OE. Riešenie? Známemu som nanútil Thunderbird a nepocítil rozdiel. Súhlasil. Ale musím oponovať. Kontrola pravopisu vo Firefoxe bola jediným dôvodom, prečo som neodinštaloval beta verziu 2.0, hoci mi polovica rozšírení odmietla pracovať.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru