Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Srovnání 2 notebooků

Dobrý den,

v prvé řadě bych se chtěl omluvit, pokud jsem zvolil špatnou kategorii, kam vložit tento příspěvek, ale zdála se mi jako nejlogičtější.
Mám celkem jednoduchý dotaz. Jsem student, a potřeboval bych si koupit nový notebook. Rozhodl jsem se, že chci 14 palcový a po postupném hledání a vyřazování jsem skončil u 2, mezi kterými se neumím rozhodnout. Pravda, nejsem žádný velký znalec, a tak bych si rád nechal poradit od vás, kteří tomu rozumí. Jedná se o tyto notebooky.
http://notebooky.heureka.cz/dell-inspiron-14z-n-54 23-n2-311/
http://notebooky.heureka.cz/sony-vaio-sve14a2m1ew/

Já osobně se spíš přikláním tomu od Sony, už jen kvůli té podsvícené klávesnici. Víceméně bych si ho už i koupil, ale zaráží mě recenze některých uživatelů, kteří řeší problémy s VAIO softwarem, který prý dělá potíže a neustále se chce aktualizovat a nejde nijak přenastavit. Předem říkám, že tomu moc nerozumím, takže nevím. Vždycky jsem chtěl Dell (ale mnoho recenzí respektive názorů od uživatelů jsem k němu nenašel), ale strašně mě láká ta podsvícená klávesnice.

Jen bych chtěl podotknout, že notebook potřebuji spíše na psaní, brouzdání na netu či sledování filmů, hry hraji opravdu jen příležitostně.

Mnohokrát děkuji za odpověď. Vážím si toho. Díky :-)

Předmět Autor Datum
ten dell má jen integrovanou grafiku, na filmy to stačí.
lední brtník 10.08.2013 14:28
lední brtník
asi ten sony vaio bude lepší aj výkonnostne aj tou podvietenou klávesnicou :D poslední
Whyten 10.08.2013 15:16
Whyten

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru