Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem AppCrash - při spuštění určitých dvou programů najednou

Dobrý den,
mám problém, že při spuštění dvou programů najednou, tak mi ten druhý program přestane pracovat ihned po spuštění. Příklad: Thunderbird mám spuštěn, spustím Skype - objeví se Program Skype přestal pracovat. Thunderbird stále jede. Je to pouze u určitých programů - Thunderbird, všechny Office (nejde tedy spustit Excel a Word zároveň), Skype a Dropbox. Ze všech jmenovaných můžu mít spuštěný pouze jeden, při snaze o otevření druhého se stane ten AppCrash. Když ten první program zavřu, tak mohu otevřít další. Spousta dalších programů jako Chrome, Gimp apod. jede bez problému.
AppCrash se poprvé vyskytl u Firefoxu před několika týdny, ale tehdy ještě všechny programy dále fungovaly = neřešil jsem to a používal pouze Chrome. Tento problém, který mám již několik dní, možná nastal potom, co se notebook při vypínání zasekl u odhlašování a já musel ho natvrdo vypnout, i když si nejsem jistý, zda to způsobilo tyto problémy.
Na internetu jsem četl spousty rad, jak vyřešit AppCrash, ale nikde jsem neviděl moji situaci, že jeden program jede, ale nesmí se spustit další. Z toho důvodu jsem radši ani nic nezkoušel, aby se to ještě více nezhoršilo. Takže prosím abyste mi navrhli, co v mé situaci je nejlepší udělat. Velmi děkuji. Michal.

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny