Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jak srazit spotřebu ThinkPadu EDGE v Ubuntu na minimum?

Zatím se mi podařilo dostat přes 1:30, což je sice málo, ale už se to dá používat. Nainstaloval jsem ovladače pro AMD přes správce balíčků a při pokusu o spuštění CCC píše "No supported adapters detected". Ono je to asi celé zvláštní, protože ani ve Windows mi nefunguje přímo ovladač od AMD, musím používat "společný", instaluje se to dohromady jednou instalací pro Intel i AMD a k tomu je software pro přepínání grafických karet. Když jsem zkoušel nainstalovat novější ovladače pro AMD grafiku, tak mě to taky nepustilo, že prý v počítači není.


Budu potřebovat druhý akumulátor i kdybych pracoval pod Windows. Tenhle už je špatný, časy překonávání rekordů má dávno za sebou a říkám si, že dám šanci neoriginálním, od špatných zkušeností je to pár let.
Původní "10,8 V 2600 mAh (48 Wh), Li-ion" zvládal ve Windows běžně 6 hodin psaní. Váhám mezi "11,1 V 5200 mAh (56 Wh)" a "11,1 V 7800 mAh (87 Wh)", oba jsou psané jako náhrada přímo pro ten model akumulátoru, co mám (42T4752) ten první by se měl snad vejít do těla, druhý by vzadu přesahoval. Když už, tak mě láká ten větší, bohužel nemám možnost zkusit si předem, o kolik by koukal ven. Kdyby mi tam viselo ve vzduchu 10 centimetrů, tak to nechci.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny