Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Vypinani pocitace - bluescreen

Teda, dekuju za odpoved. Tohle bych asi nezvladla a musela to sverit odbornikum :D Po zivotnosti tezko rict, protoze ho pouzivam jen lehce, hry nehraju, takze jen prohlizeni internetu, koukani filmu a do skoly. Ale samozrejme uz ma nejlepsi leta za sebou. Minimalne baterka totalne. Vadi necemu, kdyz ji tam jeste necham? Nebo je nutny ji menit hned?

Zatim jsem to vyresila tak, ze jsem spustila nouzak a pres CD jsem to nainstalovala, takhle to slo. Tak uvidim, jak dlouho to vydrzi, nepouzivala jsem totiz antivirak - a mela jsem i jine potize napr. s vyskakovacimi okny a tak, takze si myslim, ze to mozna bylo tim. Ale ze by to hazelo bluescreen?

Jinak obnovu jsem spoustela pres Ovladaci panely a Obnoveni - rozsirene moznosti obnoveni a vraceni pocitace do vyrobniho stavu. To se restartovalo, a nasledne napsalo, ze mam vypnout antivirak (kterej nepouzivam, firewall jsem vypnula a neslo to stejne), a pak jeste kvuli nejaky nespecifikovany chybe. Body obnoveni mam vypnuty, ale nejaky jsem nasla, a to psalo totez jako predtim.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny