Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Blue Screen of Dead - při stahování přes torrentu

Dobrý den,
už delší dobu se potýkám s jedním problémem. Při stahování torrentů, vždy dostanu blue screen. Zkoušel jsem přeinstaloval utorrent, přes který jsem stahoval a nepomohlo to. Zkoušel jsem i bitTorrent 7,8 a problém stále přetrvává. Prošel jsem i zdejší forum a našel jsem jeden topic, ve kterém se podobný problém řešil, ale nedořešil.
Zde přikládám dvě fotky s blue screenem. Nevím jaké další informace jsou třeba, ale když budou třeba určitě je poskytnu.
Předem děkuji za odpověď.

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Ja riešim tento problém už pár týždňov. Mám nový notebook, preinštaloval som nanovo počítač, skúsil…
josephko 15.09.2013 12:52
josephko
Poslední uložený bod. -_- Taky mi to dělalo a takhle jsem to vyřešil. nový
asdfa 15.09.2013 13:09
asdfa
to co popisuješ je zákaz ipv6. vzhledem k bastlení ms i providerů je to asi rozumné řešení. preinšt… poslední
lední brtník 15.09.2013 13:33
lední brtník

Ja riešim tento problém už pár týždňov. Mám nový notebook, preinštaloval som nanovo počítač, skúsil som staršie i novšie verzie utorrentu, ponastavoval som načúvací port, znížil rýchlosť odosielania atď. atď. - a nič. Občas mi to nepadne aj celú noc, a občas aj 3x za hodinu. Zaujímavé je, že najlepšie mi utorrent ide v sobotu.
Jediné, čo som na zahraničných fórach zistil, že funguje spoľahlivo, a čo bude asi príčinou problémov, je Teredo v utorrente. Je to nejaká utilitka tunelovania IPV6 cez IVP4 (alebo naopak?- moc sa v tom nevyznám), ktorá umožňuje, aby pasiv mohol sťahovať a odosielať od iného pasiva. Keď sa táto utilitka deaktivuje (postup presne neviem, ale nemal by to byť problém vygoogliť "deaktivovať Teredo"), tak problém zmizne. Vyskušal som to a naozaj to funguje. To je ale dobré len vtedy, ak asi aktiv - teda máš vlastnú IP adresu. Ak si pasiv, tak ti tým výrazne poklesnú možnosti seedovania.
Intenzívne hľadám na nete primárnu príčinu, ale stále nič. Ak by niekto o niečom vedel, napíšte mi. Dík.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru