Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Hudba v internetových prohlížečích

Jak tady bylo zmíněno, že by se mohlo jednat o nastavení kodeků, tak jsem si stáhnul a nainstaloval tohle: http://www.slunecnice.cz/sw/kodek-cz/ - bez úspěchu, takže v tomhle asi problém nebude.

Teď vysvětlení, čeho jsem si všimnul při různých nastavení v Realtek :-)
1)
Když v zvukovém softwaru Realtek nastavím, aby všechny reproduktory (subwoofer/středový, zadní i přední reporoduktory), byly nastaveny JAKO všechny přední reproduktory, tak sice na internetu hudba funguje na všechny reporoduktory, ale sice nepatrně, ale přeci jen jaksi šumí,hučí - obzvlášť subwoofer, který se díky nastavení právě nechová úplně jako bassák (subwoofer), ale jako přední reporoduktor - takže prakticky divně zatuněně hučí (jakoby v něm hrála hudba)...
I když ale po tomto nastavení hraje hudba na internetu, tak zase v PC je problém s kvalitou zvuku - jak jsem napsal, subwoofer poté rozezná i hudbu v pozadí místo basu jako zvuk a divně hučí, po nastavení na subwoofer opět hraje, jak má, ale zase nehraje na internetu!
2)
Tím pádem prostě při nastavení takovém a takovém fungují poté reproduktory pokaždé někde jinde správně a jinde špatně - např. při pouštění písní a filmů v PC v programech (Windows media player, VLC, Power DVD... hraje hudba i všechno správně, pokud je v Realteku nastaveno, že subwoofer/středový je nastaven jako subwoofer/středový, že zadní bedny jsou nastavené jako zadní - atd... zkrátka tak, jak to má být!
- Ovšem i když je vše nastaveno správě dle barev výstupních konektorů na JACKY a v softwaru REALTEK, tak i třeba v programu na mixování DJdecks a hudba v internetových prohlížečích nefunguje - jen na předních reporoduktorech, ostatní ne - pokud je nenastavím také jako přední (včetně subwooferu a zadních beden), ovšem pak sice fungují, ale chovají se divně - mírně hučí a subwoofer se tedy chová ne jako bassák, ale jako reproduktor, a proto divně hučí, duní - nefunguje jak má - protože není nastaven jako subwoofer, ale jako přední reproduktor!!!

Zkráceně! Prostě vše se mění při nastavení realteku, ovšem logicky to má vše fungovat tak, že Subwoofer/středový je nastaven jako Subwoofer/středový, zadní jako zadní a přední jako přední - konroloval jsem i vstupní dírky barev na JACKY - vše je zapojeno jak má - subwoofer na subwoofer atd...!

Bude tedy nastavení někde v kodecích? (kodeky), Někdo říkal i něco ohledně DirectX ! - co mám tedy dělat???

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny