Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Hudba v internetových prohlížečích

Ono to funguje všechno, ty bedny, když nastavím u všech typů reproduktorů NASTAVENÍ JAKO PŘEDNÍ REPRODUKTOR - když tedy použiji nastavení výstup předního reprodukturou u předních, zadních reproduktorů, ale i u subwooferu/středového - tak to samozřejmě funguje. Ale tím pádem, když subwoofer se středovým (hlavně subwoofer) převzal funkci předního reproduktoru, tak sice hraje jak má, ale tím pádem rozpoznává každičký tón a i když tam není žádný bass, přesto občas divně jakoby duní - prostě převezme funkci toho předního repráku a snaží se rozpoznat veškeré zvuky, tím pádem mi takové to zatuněné hučení občas vadí při filmech (jako kdyby byla špatná kvalita filmu) nebo písniček...
Otázka tedy: zda -

Obecne stereo hudba by normalne mela hrat ze dvou prednich repracku, zvuk 2.1 bude vyuzivat i subwoofer a 5.1 pouzije komplet vsechno.
Ano, tímto nastavením funguje hudba úplně všude - programy, přehrávací programy na filmy a hudbu, internet atd.... - FUNGUJE - ale jak jsem říkal, jak převezme funkci předního reproduktoru i subwoofer/středový, jde tam slyšet napatrný hukot u některých tónů, které se snaží rozeznat :-) (logicky to tak bude)... :)

Jinak Nevím, jak zjistit chybné ovladače (což ale nejspíš nejsou, procházel jsem je a píše to vše o.k.), nebo kodeky - ty nevím, jak zjistím chybné - zkoušel jsem i aktualizovat ovladače či kodeky - vždy to napsalo, že to nelze, že mám tato zařízení správná, a proto nelze najít lépe vyhovující zařízení, než jaké je nainstalované.
Kde a jak tedy najdu kodeky (DirectX), ovladače, řadiče a prostě vše okolo - naleznu je ve správce zařízení, ale jak zjistím chyby, opravím je, stáhnu novější - ...? :-)

Díky :)

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny