Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Google Adsense - kde stale porusujem pravidla?

POKRACOVANIE. (Uz som im aj pisal, ze tie texty budem teda prepisovat VLASTNYMI SLOVAMI. To nie je kopirovanie.

V záujme zachovania vysokej kvality používateľskej skúsenosti a primeraného zacielenia reklám sa reklamy Google môžu umiestňovať len v pôvodnom obsahu, ktorý je bohatý na informácie a umožňuje jednoduchú navigáciu používateľov.
Stránka nesmie byť zameraná predovšetkým na reklamy a reklamy nesmú na stránke zohrávať významnejšiu úlohu než samotný obsah. Platí to aj pre stránky, ktoré používateľ navštívi pred potenciálnym opustením domény (čiže „výstupné stránky“ alebo „stránky s poďakovaním“), stránky chyby 404 a niektoré prihlasovacie stránky. Keďže naše reklamy sú kontextovo zacielené, galérie obrázkov s minimálnym množstvom textu tiež nie sú najvhodnejším miestom pre naše reklamy.
Webové stránky by mali byť účinne usporiadané a používatelia by mali byť schopní jednoducho sa preklikávať cez vaše stránky a nachádzať informácie, ktoré hľadajú. Odporúčame, aby webové stránky mali jasnú hierarchiu a textové odkazy, ktoré umožnia, aby každá stránka bola dostupná prostredníctvom aspoň jedného statického textového odkazu.
Viac informácií získate v nasledujúcich zdrojoch:
Tipy týkajúce sa pravidiel na vytváranie kvalitných webových stránok (1. časť)
Tipy týkajúce sa pravidiel na vytváranie kvalitných webových stránok (2. časť)
Pravidlá týkajúce sa kvality pre správcov webu
Pravidlá programu AdSense
Vyžaduje sa akcia: Skontrolujte, či Váš účet spĺňa pravidlá.
Zobrazovanie reklám bolo na lokalite uvedenej vyššie zablokované, avšak Váš účet zostáva aktívny. Upozorňujeme Vás, že adresa URL uvedená vyššie je len príkladom a rovnaké porušenie pravidiel sa môže vyskytovať aj na iných stránkach tejto webovej lokality alebo na iných lokalitách, ktoré vlastníte. Navrhujeme Vám preto nájsť si čas na skontrolovanie Vašich ostatných lokalít, aby ste sa uistili, že spĺňajú naše pravidlá. Taktiež Vám odporúčame náležite pozorovať Vaše stránky, aby ste znížili pravdepodobnosť, že od nás v budúcnosti dostanete e-maily týkajúce sa spĺňania pravidiel. Taktiež Vás upozorňujeme, že náš tím si v prípade, že budeme naďalej pozorovať porušovanie pravidiel, vyhradzuje právo účty kedykoľvek zablokovať.
Odvolania
Proti tomuto zablokovaniu sa môžete odvolať použitím Identifikačného čísla problému, ktoré je uvedené vyššie. Urobiť tak môžete prostredníctvom nášho Centra pomoci: https://support.google.com/adsense/bin/answer.py?h l=sk&answer=113061.
Ďakujeme Vám za spoluprácu. S pozdravom tím Google AdSense

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny