Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Co jsem komu udělal aneb po měsíci další mrtvá microSDXC Kingston

Hezký večer,
začínám pěnit a Kingston se pro mě stává sprostým slovem. Před měsícem jsem tu řešil, že microSDXC karta poškozuje fotky v Samsungu Galaxy S4. Týden se s týdnem sešel a já řeším znova problém. Dnes je moje 64GB microSDXC karta opět mrtvá. Odpoledne jsem poslouchal písničky, to se mi pár z nich občas na vteřinku zadrhlo, tentokrát nepoškozuje fotky, ale rovnou pro jistotu úplně chcípla, telefon mě před půl hodinou upozornil na nezpečné odebrání karty, na opětovné vložení nereaguje, stejně tak čtečka ve stolním počítači i v notebooku ji ignoruje.
Co je to sakra za odpad? Chápu, že se má zálohovat, díky tomu jsem přišel jenom o pár písniček a o playlist, to vyřeším rychle, štve mě ten princip, že člověk zaplatí 1400 za kartu a má ji pomalu jednou za měsíc nefunkční, takže se vůbec nemůže spolehnout, že bude fungovat, když ji bude potřebovat. Vlastně dostanu další kartu a co - to už abych se bál ji použít, aby za měsíc neodešla i ta.
Co s tím teď? Už jsem z toho špatnej. Pojedu do Holešovic, nechám si ji vyměnit, za měsíc si zajdu pro peníze a co potom? Když něco odejde jednou, tak je člověk ostražitej, ale když dostanu novou kartu a za měsíc je mrtvá i ta, tak je něco hodně špatně. Takovejch peněz za kus plastu (velmi zjednodušeně řečeno) a ještě se na něj nemůžu spolehnout! Fuj!

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Tak jsem byl na reklamaci, byl tam velice slušný člověk, povídal, že mám teda pěknou smůlu a jestli…
Potkan007 29.08.2013 14:45
Potkan007
pisem ti zober sandisk a zoberes adata :) No tak ok aspon mas kartu, docasne :) Ale mozno vydrzi ja… poslední
MM.. 29.08.2013 16:40
MM..

Tak jsem byl na reklamaci, byl tam velice slušný člověk, povídal, že mám teda pěknou smůlu a jestli nechci vrátit peníze (i když je to teprve druhá reklamace) místo nové karty. Řekl jsem mu, že radši peníze a zkusím jinou firmu. Šel jsem do rizika firmy, kterou moc nemusím a koupil jsem ADATA Premier Micro SDXC 64GB UHS-I.
Mimochodem mi ukazoval údaje z jejich systému a v Alze maj z cca 1350 prodaných kusů téhle karty vráceno 92. To rozhodně neni málo.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru