Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Nefunguje touchpad

Zdravím,
Mám notebook Lenovo IdeaPad Z580, Win 7 64bit. Cca tři týdny jsem na něm nebyla. Teď jsem ho zapnula a nefunguje mi touchpad. Zkoušela jsem, jestli ho nemám jen zamklý (Fn+f6) a nemám. Zkoušela jsem odinstalovat, restartovat a pak z webu Lenovo nainstalovat znovu ovladač a restartovat. Nefunguje. Ve správci zařízení vidět je, změny HW jsem také zkoušela vyhledat. Aktualizovat. Systém hlásí, že je ovladač aktuální a zařízení pracuje správně. V oznamovací oblasti mám i animovanou ikonku ovladače (Synaptics), ale je skoro celé zezelenalé a když se dotknu touchpadu tak se animuje, ale nic víc. Zkoušela jsem se i koukat v nastavení toho programu a nevypadá, že by byl vypnutý.
Nějaký tip?
Chci zkusit vše, do servisu se mi ho dávat nechce. Ntb mám rok.

Předmět Autor Datum
Mas nejaku externu mys? Boli instalovane k nej ovladace? Ak ano skus odinstalit. V tom synaptics nas…
MM.. 02.09.2013 21:18
MM..
Tak moc děkuju. Odinstalování ovladače externí myši pomohlo. :) poslední
nefi 02.09.2013 21:55
nefi

Mas nejaku externu mys? Boli instalovane k nej ovladace? Ak ano skus odinstalit. V tom synaptics nastaveniach neni niekde na jednej karte tlacitko na obnovenie standardnych nastaveni?
Ked sa animuje tak funguje, ked kurzor nereaguje tak bud je deaktivovany (funguje klavesa Fn? Neni otocena funkcia Fn ze teraz mas mackat len F6?) alebo blbo nastavene tie nastavenia synaptics.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru