Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Snaha si v servisu přivydělat?

Zdravím,

mám notebook Lenovo IdeaPad Y560, který jsem dlouho používal, žádný problémy s ním jsem nikdy neměl, ale v poslední době jsem měl trochu problém se sítí (internet). Dal jsem ho tedy do servisu, aby se na něj podívali a dali to dohromady, a další den mi oznámi, že se notebook během práce vypnul, a už nešel zapnout. Teď ho má v ruce technik a v pondělí se dozvím, co se děje. Myslíte, že by bylo možné udělat něco, aby se notebook nějak poškodil v servisu a poté ho opravit, nebo to mohla být náhoda?

Říkal jsem si, že bych chtěl k tomu důkladnou technickou zprávu, a poté to nechat ještě v jednom servise zkontrolovat, zda-li by se zprávou souhlasili.

Co si o tom myslíte? Díky moc za vaše rady.. :-/:.(

Jsou zobrazeny jen nové odpovědi. Zobrazit všechny
Předmět Autor Datum
Kludne to mohlo byt tak ako hovoria v servise. Ku mne nedavno prisiel zakaznik, aby som mu nainstalo…
palos9 06.09.2013 20:43
palos9
Normalny PC moze klaknut pri prevoze ak s nim niekde tresne, ptz su v tom polkilove az kilove chladi…
MM.. 06.09.2013 21:11
MM..
Jasne, ze ho mohli nejako odpalit v tom servise, ak skusali nejak blbo prepalit bios alebo nieco, je…
palos9 06.09.2013 22:03
palos9
Ja som to nemyslel ze schvalne, ale proste ze tam nejaky "expert" to odpraskol (napr. neopatrnostou,… poslední
MM.. 06.09.2013 22:05
MM..

Kludne to mohlo byt tak ako hovoria v servise. Ku mne nedavno prisiel zakaznik, aby som mu nainstaloval nejaky soft. A nez stihol dopil kavu tak som nastastie to PC zapol, resp. uz sa nezaplo vobec. A kebyze to nevidi na vlastne oci tak mi tiez neuveri, lebo doma mu ten stroj isiel OK.

Normalny PC moze klaknut pri prevoze ak s nim niekde tresne, ptz su v tom polkilove az kilove chladice upevnene na tenkom kuprexite. Ale notebook ktory im tam den isiel, a zrazu z nicoho nic akoze umrel, to je imho uz rozpravka. Samozrejme dokazat sa to neda. Resp. je to extremne narocne.

Jasne, ze ho mohli nejako odpalit v tom servise, ak skusali nejak blbo prepalit bios alebo nieco, je to teoreticky mozne. Ale nema logiku, aby to sevis urobil schvalne ako bolo v povodnej otazke, co by z toho mali?

Inak v tom pc, co som pisal odisiel zdroj. Proste to vyslo akurat na ten moment, ked som ho skusal zapnut ja.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru