Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Problém s průzkumíkem win 7 - mizení ikon asociací a náhledu soborů, nemožnost seřazení

Velmi často se mi stává, že v průzkumníku win zmizí asociované ikony aplikací (zmizí pouze ikony, asociace zůstane!) stejně tak se přestanou zobrazovat náhledy obyčejných obrázků JPEG, a vše další. Když v této chvíli otevřu tento počítač, tak nejsou často vidět ani disky (napsáním konkrétního písmene jako c: je ale otevřu) Neskutečně špatně se v tom pak vyhledává. Další problém je ještě v tom, že pak nelze také ve výpisu adresáře například soubory seřadit podle data, velikosti apod. jako by to najednou nějaký index zcela zapomněl a když už to náhodou udělá, tak to trvá desítky minut. Po restartu vše funguje v řádech desítek minut až hodin správně.

Děje se to u všech disků i složek. PC (WIN 7 Pro 64bit, CORE i7 920, 12GB RAM, deska MSI MSI X58 PLATINUM SLI(MS-7522) system disk SSD OCZ-VERTEX3 60 GB, vypnuta defragmentace a indexování, další disky 3x HDD)

Disky jsem kontroloval, nezdá se že by tam byl problém a navíc se to děje na všech. Antivir mám NOD4 aktivní, sem tam nějaká drobnost v mailu, jinak nic nenašel.

Nejsem až takový laik, ale tohle mi hlava nebere.

Jestli někdo šikovný dokáže poradit co zkusit, budu moc vděčný.

Díky Pavel

Odpověď na otázku

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny