Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Existuje moznost mit stejny obsah stranek na 2 ruznych domenach bez penalizace?

Nebo zkus poprosit nějakého zkušenějšího kamaráda, ať ti s tím pomůže. Vzhledem k tomu, že si bude hrát s KOPIÍ, tak nic zkazit nemůže. A pokud jde o funkčnost, tak předpokládám, že nemáš pro každou z těch 300 vnitřních stránek nadefinované jiné funkce. Tudíž by stačilo pro účely odzkoušení ten web zredukovat na pár stráneček, které by reprezentovaly ty různé funkce. A na těch stránečkách pozměnit pro zkoušku text a obsahy.
Pořád doufám, že se vyjádří i někdo jiný než já. Chodí sem spousta fakt dobrých webdesignérů, tak zkus ještě počkat, třeba sem některý nakoukne a poradí ti mnohem lépe než já. Já ti radím z pozice laika a naprostého amatéra.

PS: Ještě k tvé poznámce [quote]Nechci nic delat na webu, nemam na to hlavu[/quote]
Myslím, že se zbytečně podceňuješ. Podle tvého vyjadřování usuzuju, že jsi dost inteligentní a že bys to zvládl celkem snadno. Nemusíš být hned webdesigner, ale nějaké základní znalosti by ti fakt mohly být k užitku. Stejně jako řidič auta si nemusí umět to auto opravit, ale měl by umět vyměnit žárovku nebo stěrače nebo dolít olej, benzín a kapalinu do ostřikovače. Měj se pěkně.

Reakce na odpověď

1 Zadajte svou přezdívku:
2 Napište svou odpověď:
3 Pokud chcete dostat ban, zadejte libovolný text:

Zpět do poradny